To je to što me zanima!

Policija kod granice s BiH našla 3 tijela i 20 ilegalnih migranata

Policija je tijekom obilaska terena na poplavljenom području rijeke Save u šumskom predjelu Radinje zatekla 20 stranih državljana, a nedaleko od njih i tijela
Vidi originalni članak

Policijski službenici Postaje granične policije Stara Gradiška jutros oko 6 sati obavijestili su Operativno-komunikacijski centar PU brodsko-posavske da su tijekom obilaska terena na poplavljenom području rijeke Save u šumskom predjelu Radinje zatekli 20 stranih državljana, a koji su nezakonito ušli u Hrvatsku, a nedaleko njih u blizini pronađena su dva mrtva tijela nepoznatih osoba za koje za sada nije poznat uzrok smrti.

Slijedi medicinska obdukcija pronađenih tijela, a tijekom popodnevnih sati u suradnji sa HGSS-om pronađeno je još jedno, treće, mrtvo tijelo, izvijestio je danas kasno popodne Tomislav Kovačević, policijski službenik za odnose s javnošću PU brodsko-posavske.

NOVA TRAGEDIJA Muškarac poginuo u naletu vlaka na auto kraj Dugog Sela

Neslužbeno doznajemo da se najvjerojatnije radi o migrantima. Slijedi daljnji rad na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja, izvijestila je kratko PU brodsko-posavska. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • superhornet199 24.12.2022.

    S obzirom kako sve prelaze Savu koja je trenutno jako hladana i jako visoka i brza malo ih i pogine..

Komentiraj...
Vidi sve komentare