To je to što me zanima!

Policija kod vojnika pronašla drogu: Pozitivan je na kokain

Kako neslužbeno doznaje Nova TV, riječ je o pripadniku Zapovjedništva specijalnih snaga. U toj su postrojbi već poznati slučajevi pozitivnog testa na kokain
Vidi originalni članak

Pripadnik Oružanih snaga Republike Hrvatske pozitivan je na kokain, potvrdio je MORH za Dnevnik Nove TV.

- U petak, 8. listopada 2021. godine Policijska uprava zagrebačka u posjedovanju kod pripadnika OSRH pronašla nedozvoljena opojna sredstva - navode i dodaju da je pripadnik OSRH-a u tom trenutku bio izvan službe.

MINISTAR OBRANE: 'Još tri vojnika su pozitivna na drogu, pojačat ćemo nadzor'

Vojna policija preliminarno je testirala pripadnika HV-a na droge te mu je testom utvrđena prisutnost kokaina.

Pretražili su mu mjesto stanovanja te nisu pronašli nikakva opojna sredstva. Protiv njega će podnijeti optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu te će podnijeti stegovnu prijavu Vojnostegovnom sudu u Zagrebu. Iz Ministarstva obrane i Oružanih snaga RH istaknuli su da imaju nultu stopa tolerancije na opojna sredstva te da će svaki slučaj bez iznimke biti sankcioniran.

BIO IZVAN SLUŽBE Smrtno stradao hrvatski vojnik

- Pripadnici Hrvatske vojske svakodnevno profesionalno i predano obavljaju sve svoje zadaće, a njihova izvrsnost prepoznata je i cijenjena od saveznika i partnera. Zbog očuvanja ugleda moderne Hrvatske vojske i svih njezinih pripadnika koji časno služe Republici Hrvatskoj, Ministarstvo obrane i Oružane snage RH nastavljaju provoditi jači nadzor i stegovne mjere u slučajevima zloupotrebe droga - naveli su iz MORH-a.

Kako neslužbeno doznaje Nova TV, riječ je o pripadniku Zapovjedništva specijalnih snaga.

DOBIT ĆE NEČASTAN OTPUST Skandal u Hrvatskoj vojsci: Petorica vojnika pozitivni na drogu, jedan je sin časnika HV-a

U toj su postrojbi već poznati slučajevi pozitivnog testa na kokain. Zapovjednik Specijalnih snaga, brigadni general Perica Turalija zbog afere droga u srpnju je razriješen dužnosti. U međuvremenu ga je zamijenio Ivan Miloš.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • clon 12.10.2021.

    Nedate im ništa ,hoćete imat mukte i nacionalističku vojsku a toga nema nigdi više . Plati pa se rugaj. Kako i američka vojska zapošljava meksičke i svoje bande iz narko kartela. Vi ste dotakli dno dna .

  • zamzung 10.10.2021.

    A koliko ih na legalnoj drogi alkoholu? Po čemu je ovo gore?

  • jo2hn8ny 10.10.2021.

    Navukli se momci. Sada će reći da bez beloga nije mogao izdržati presing u postrojbi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare