To je to što me zanima!

Policija: Lažne dojave o bombi na četiri lokacije u Zagrebu

Tijekom provjera na četiri lokacije utvrđeno je da je riječ o lažnoj dojavi, dok pregled na petoj lokaciji još traje. U policiji ističu da ni u jednom trenutku nije postojala opasnost za građane
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija utvrdila je u petak ujutro da je dojava o postavljenim eksplozivnim napravama na četiri lokacije u Zagrebu lažna, dok je na petoj lokaciji provjera još uvijek u tijeku, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka (PUZ).

Policija je priopćila da su PUZ i nekoliko medijskih kuća u petak rano ujutro zaprimili dojavu o postavljenim eksplozivnim napravama na više lokacija te da su policajci odmah po dojavi počeli s provjerama.

DOJAVE O BOMBI Na 39 mailova poslana prijetnja o bombi. Četiri lažne dojave. Iz policije kažu da 'nema prijetnje'

Tijekom provjera na četiri lokacije utvrđeno je da je riječ o lažnoj dojavi, dok pregled na petoj lokaciji još traje. U policiji ističu da ni u jednom trenutku nije postojala opasnost za građane.

VIDEO: POLICIJA NA TERENU Dojava o bombi u Poglavarstvu u Zagrebu. Ispraznili su zgradu, evakuirali su i gradonačelnika

Mediji pišu da policijski pregled još traje u zgradi u kojoj je smještena redakcija Jutranjeg lista, nekoliko tvrtki, ali i ministarstvo, veleposlanstvo te jedan restoran.

Nadodaju da je dojava poslana putem elektroničke pošte na 39 raznih adresa nešto prije 6 sati te da su policajci iz protueksplozijskog odjela intenzivno pregledali zgrade Policijske postaje Dubrava, okretište tramvaja u Dubravi te zgrade Agronomske škole i hotela Residence koji se također nalaze u Dubravi.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Splitski cvit 14.07.2023.

    Zanima me jesu li te dojave kazneno djelo ili prekršaj?

  • Mimior 14.07.2023.

    hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare