To je to što me zanima!

Iz očevog pištolja ubio mlađeg brata, svog oca i ranio susjedu

Muškarac (31) je prvo ubio brata (25) u stanu na Borovju. Potom je vani dočekao oca (55) i ubio ga u autu te ranio susjedu koja je naišla. Nije se opirao uhićenju...
Vidi originalni članak

Pomahnitali J. S. (31) prvo je ubio svojeg mlađeg brata F. S. (25) u stanu u zagrebačkom naselju Borovju gdje su živjeli s ocem. Nakon toga izašao je pred zgradu i na parkiralištu dočekao oca M. S. (55), koji se vratio s puta. Ubio ga je s dva hica iz pištolja dok je još sjedio u automobilu. Navodno je nakon toga otišao u zgradu. No odmah je izašao, a za njim i susjeda. Vjerojatno su se posvađali. Ona je pokušala pobjeći vidjevši ga s pištoljem. Zapucao je i ranio je. Teško je ozlijeđena i prevezli su je u KBC Zagreb. 

Policija je dojavu dobila u 18.45 sati. Odmah su uhitili ubojicu, koji je navodno duševni bolesnik. Susjedi kažu da je imao burnu prošlost zbog droge te je bio na liječenju zbog psihičkih problema.

- Tata ga je uzdržavao. Nije ništa radio. Često smo ga viđali u kvartu kako skuplja smeće, boce i opuške - rekao je susjed, koji je dodao kako nikad nije čuo da se svađaju.

- Djeca su rano ostala bez mame. Najstarijem je bilo 13 godina kad je umrla. Bio je povučen. Uvijek sam ga viđala s cigaretom. Danas smo se zajedno vozili u liftu i osjetila sam nekakav strah - kazala je susjeda Dina. 

Susjeda (57) koju je ranio, stanovala je na katu iznad i također je bila udovica, kao i ubojičin otac, inače umirovljeni policajac. Susjedi pričaju da su njih dvoje bili u ljubavnoj vezi.

Pištolj je bio u vlasništu oca, ali nije bio na dohvatu ruke.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • user_94471 27.04.2011.

    di je pistolj jel na prodaju ??

  • black_hawk_1 26.04.2011.

    a jadan golf :(

  • optimist2 26.04.2011.

    Malo je ljubavi i milosrđa u našim srcima i tko razumije što sam rekao,sve je rečeno.rak i shizofrenija su izlječive bolesti.bitno je kome vjerovati sebi,Bogu,doktorima,farmaceutima.nedavno je otkriven par koji je trovao poznanike lijekovima protiv shizofrenije.kako su došli do lijekova,nije rečeno.bit ću jako bezobrazan,kada bi liječnici i psihijatri priznali ove bolesti izlječivima,farmaceutska industrija bi bankrotirala,a time i liječnički ceh.cjepiva su nepotrebna,ali zakonski obvezna.kao mali jako sam se bojao doktora u bijelim kutama,sada shvaćam i zašto.neka razmisli svatko da li liječnici,psihijatri,farmaceuti žele nas zdrave ljude ili pacijente na kojima će eksperimentirati da se navedene bolesti nikada ne iskorijene,inače bi zdravstvo postalo besmisleno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare