To je to što me zanima!

Policija o brutalnom zločinu kod Pule: Nožem napao bivšu ženu, sumnjiče ga za teško ubojstvo

Žena (54) od zadobivenih ozljeda umrla je na mjestu zločina, a muškarac koji je sebe ozlijedio nožem hitno je prevezen u pulsku bolnicu. Nakon što ga otpuste s liječenja, nad njim će obaviti istragu zbog teškog ubojstva
Vidi originalni članak

Istarska policija jutros je objavila kako će nad muškarcem koji je sinoć u Galižani ubio suprugu, a potom i sebi pokušao oduzeti život, provesti istragu zbog kaznenog djela teškog ubojstva.

Kako navode, istraga će se provesti nakon što bude otpušten iz bolnice u kojoj su ga zadržali zbog ozljeda koje si je zadao.

STRAVA U GALIŽANI Ubio bivšu suprugu: 'Takav krik u životu nisam čuo! Nikada ga neću zaboraviti, ledio je krv'

Policija je jučer oko 18 sati dobila dojavu da je u Fažanskoj ulici u Galižani pronađena mrtva J.A. (54). Odmah su krenuli na mjesto zločina te su u kući pronašli tijelo žene i ozlijeđenog 60-godišnjaka D.A. 

Njega su hitno prevezli u bolnicu.

Policija je zajedno s državnim odvjetnikom obavila očevid te su utvrdili sumnju da je D.A. prvo između 17 i 18 sati oštrim predmetom, a navjerojatnije se radi o nožu, prvo ozlijedio ženu, a potom i sebe. Žena je od zadobivenih ozljeda preminula na mjestu događaja, a njeno tijelo prevezeno je na Odjel patologije pulske bolnice radi obavljanja obdukcije.

- Ne znam točno što se dogodilo ali sam čuo urlike od njezine kćerke. Iako sam bio u tom trenutku u kući, taj urlik je bio toliko snažan da sam se skamenio - ispričao je susjed. Potvrdio je da na katu kuće žive kćer, zet i unuci,da su bivši supružnici živjeli u prizemlju te da imaju i sina koji živi u Njemačkoj.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 29.11.2020.

    Zemlja apsurda. Imamo hrpu slučajeva gdje se netko konstantno prijeti, radi sitne prekršaje i svi znaju da je tempirana bomba. Ali se uvijek čeka da netko izgubi život.

  • Strižić 29.11.2020.

    Rastavljeni a žive skupa???

  • CobaltTheSharp 29.11.2020.

    Ima li tu zeta? Kasno je sad... Ali red se uvodi radikalno. Kad su već pod istim krovom. Stari je davno trebao biti manji od makovog zrna, flaše su davno trebale biti razbijene. Alkoholičina se izbija batinama, iz glave, duše i tijela. I onda, dolazi mir...

Komentiraj...
Vidi sve komentare