To je to što me zanima!

Policija o Turudiću: 'Došao nam je prijaviti oštećenja na autu, na njemu se trenutno vrši očevid'

Nazvali smo i samog Turudića i pitali je li istina da mu je propucan auto. Rekao nam je, citiramo: Zbogom. Zbogom. Kad smo ga pitali zašto, odgovorio je kratko: 'Boli te k...'. Potom nam je poklopio slušalicu.
Vidi originalni članak

Ivanu Turudiću netko je navodno propucao auto. Sada se oglasila se i policija. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Povodom brojnih upita medija, odnosno velikog interesa javnosti, oko oštećenja vozila hrvatskog državljanina I.T. (1962.), Policijska uprava virovitičko-podravska može potvrditi da je predmetni danas pristupio u službene prostorije policije te iznio informacije kako je na vozilu kojim se koristi uočio oštećenja. S obzirom na vrstu oštećenja, vozilo je prevezeno u prostor policije te se na vozilu obavlja očevid. Za sada nismo u mogućnosti iznositi druge detalje koji bi mogli potaknuti preuranjene zaključke.

Podsjetimo, nazvali smo i samog Turudića i pitali je li istina da mu je propucan auto. Rekao nam je, citiramo: Zbogom. Zbogom. Kad smo ga pitali zašto, odgovorio je kratko: 'Boli te k...'. Potom nam je poklopio slušalicu. 

Više informacija o ovom slučaju pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • DENDEERI 23.03.2024.

    laže strvinar izmišlja samo da si rejting povisi i učvrsti kao važna persona ..što očekivati od njega koji je bez morala i socijaliziranosti..jednom riječju debilni kreten

  • yocko 22.03.2024.

    To mu je lipa ogrebala sa štiklom.

  • partizankrajačić 22.03.2024.

    Dobro vam je i kazao !

Komentiraj...
Vidi sve komentare