To je to što me zanima!

Policija objavila fotografije: On je povezan s ubojstvom Klice?

Vinka Žuljevića Klicu su podsjetimo, dočekali napadači na motociklima. Likvidirali su ga s 15 metaka dok se vraćao s mise. Svjedoci su rekli da su ga ubili pištoljima
Vidi originalni članak

Policija je objavila fotografije muškarca za kojeg vjeruju da ima korisne informacije u slučaju Vinka Žuljevića Klice koji je ubijen u Sesvetama u svibnju prošle godine. Policija nudi i nagradu od 50.000 kuna onome tko im dade korisne informacije o slučaju.

Vinka Žuljevića Klicu (57) su podsjetimo, dočekali napadači na motociklima. Likvidirali su ga s 15 metaka dok se vraćao s mise. Napadači su Klicu, prema izjavi očevica, ubili iz pištolja, iako su sa sobom imali i mini strojnice. Klica se navodno hrvao s jednim napadačem, ali bezuspješno. 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • ledo1 27.01.2016.

    I šta kao da će im on reći da nešto zna a ekipa i tak nije naša i bili su maskirani i ništa od toga

  • Kelly 27.01.2016.

    pravi tajming ha, klica je ubio supruga od gospođe koja ima spor sa Crnojom u svezi zavarenog lokota garaže ! slučajnost ili ne da je sad izašla ova fotografija i vijest ?

  • 27.01.2016.

    Ovaj lik bi nešto mogao znati. A raspisana je nagrada 50.000. kuna za nekoga tko zna. Da li to znači da netko tko zna ovog lika, mu mora javiti da se javi da dobije 50.000 kuna, ili će tih 50.000 dobiti onaj tko zna ovog lika? Potpuno nejasno????

Komentiraj...
Vidi sve komentare