To je to što me zanima!

Policija je objavila fotografije: Oni su napadali žene u Kölnu?

Njemačka: Tijekom novogodišnje noći više je muškaraca napalo žene u Kölnu. Sad su objavili fotografije petorice. Terete ih za seksualne napade i za krađe
Vidi originalni članak

Policija u Kölnu je objavila fotografije napadača u novogodišnjoj noći. Riječ je o fotografijama petorice mladića koje policija traži. Fotografije su s mobitela svjedoka i napadnutih žena. Objavljene su kako bi policija što prije našla osumnjičene, piše Bild.

Mladićima, porijeklom vjerojatno sa sjevera Afrike, na teret se stavljaju seksualni napadi i krađe. Podsjetimo, nakon napada policija je primila više od 370 kaznenih prijava, a krajem veljače su izvijestili da su identificirali 75 napadača, ali da im se, zbog loših snimki nadzornih kamera, ništa ne može dokazati. Policija zasad ne zna gdje se osumnjičeni muškarci nalaze i da je gotovo sigurno da nisu svi iz Kölna.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Ivana Maric 09.03.2016.

    Prvo su tvrdili da ne docek prosao bez incidenata,pa su pod pritiskom javnosti promjenili pricu...kao vrhunac svega treba im vise od 2 mjeseca da objave fotagrafije....ali i Nijemci pocinju sve otvorenije govorit protiv sulude politike Merkel...http://www.spiegel.de/politik/deutschland/tuerkei-u-ueber-ergebnis-des-fluechtlingsgipfels-a-1081tml#js-article-comments-box-pager348.hnd-eu-union-uneins- procitat i komentare...

  • Harvester 08.03.2016.

    Marokanci,ja bih rekao

  • dica su tvoja uvik uz tebe 08.03.2016.

    Sad zamislite koliko toga ne dođe u javnost? Napomena da ovdje nitko nije osuđen, policije taj dan nije bilo a oni koji su došli na poziv građana su se okrenuli jer ih je bilo par. A kada se skupio prosvjed PROTIV ovakve politike i zataškavanja svega ovoga, policija je bila dobro naoružana i u velikom broju te mlatila Njemce poput stoke. To vam je pravo stanje na terenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare