To je to što me zanima!

Policija opet privela muškarca koji je zalio Radetu: Zapalio je kontejnere i fasadu zgrade

U požaru su izgorjeli kontejneri, zahvaćena je drvarnica te dijelovi fasade zgrade, vanjska jedinica klima uređaja, telefonski kabel i prozori na zgradi u Molatskoj ulici
Vidi originalni članak

Zadarski policajci samo dan nakon puštanja iz pritvora zbog napada na predsjednika GO SDP Zadar Danijela Radetu muškarac (29) F.Š. pušten da se brani sa slobode, opet je završio iza rešetaka, javila je zadarska policija.

'NEĆE VAM TO PROĆI' Radeta o vandalizmu u Zadru: 'Šutnja je trajala predugo! Od našeg grada rade 'grad slučaja'

Požar je izazvao u Ugljanskoj ulici u ranojutarnjim satima u srijedu. Provedenim očevidom na mjestu događaja utvrdili su da je požar izbio otvorenim plamenom i dijelovima gorive tvari na kontejnerima za otpad koji su u potpunosti izgorjeli. Požarom je zahvaćena drvarnica te dijelovi fasade zgrade, vanjska jedinica klima uređaja, telefonski kabel i prozori na zgradi u Molatskoj ulici. U požaru nastala je materijalna šteta.

OPTUŽNI PRIJEDLOG Muškarac koji je SDP-ovce zalio smrdljivom tekućinom priznao sve. Dobio je zabranu prilaska

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem, osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru, istaknuli su iz PU zadarske. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Nik Čulibrk 23.02.2024.

    hladne su noci u Zadru.

  • petarpan242 23.02.2024.

    sutra je vani

  • Ronin&Hood 23.02.2024.

    Ma joj pa pustite ga opet sve dok nekog ne ubije sta ce bogac...

Komentiraj...
Vidi sve komentare