To je to što me zanima!

Policija opkolila kuću ubijene obitelji, a susjede su evakuirali

Velika Britanija: Susjedi obitelji Al-Hilli evakuirani su iz svojih domova u Claygateu, ali još uvijek se ne zna razlog nagle evakuacije. Preživjela curica (7) izašla iz kome
Vidi originalni članak

Policija je ogradila cestu koja okružuje kuću britanske obitelji koja je brutalno ubijena u francuskim Alpama, javlja Daily Mail. U kući su neko vrijeme  bili i pirotehničari koji su došli na poziv policije, koja je bila zabrinuta zbog predmeta pronađenih u kući. 

Susjedi obitelji Al-Hilli evakuirani su iz svojih domova u Claygateu, a još se ne zna razlog nagle evakuacije. Iz policije su obavijestili da mogu samo potvrditi da su okružili kuću zbog  dokaza pronađenih na tom području. 

Detektivi i dalje pokušavaju zaključiti koji je bio motiv ubojstva Saada Al-Hillia (50), njegove žene, punice i lokalnog biciklista u Francuskoj. Djevojčica Zainab al-Hilli (7) koja je u masakru teško ozlijeđena probudila se iz kome, ali je još uvijek pod sedativima i policija ju neće moći ispitati o okolnostima pokolja još nekoliko dana. 

Ipak, nadaju se da će im djevojčica kada se malo oporavi pomoći u rasvjetljavanju zločina.  Policija je već razgovarala s njezinom sestrom Zeenom (4) koja im je rekla kako ništa nije vidjela. Djevojčica u napadu nije ozlijeđena, a pronašli su je ispod tijela gdje je ležala osam sati. U nedjelju se vratila u Veliku Britaniju.  

Procurilo pismo: Ubijeni je htio izbrisati brata iz svog života

Zapanjujuća svađa unutar obitelji Al-Hilli otkrivena je u nedjelju kada je u javnost procurila informacija da je ubijeni Saad Al-Hilli rekao da je njegov brat Zaid (53) bio 'kontrol frik' kojeg se želio riješiti iz života. Ove informacije sigurno će privući pozornost detektiva u Velikoj Britaniji i Francuskoj koji će istragu sigurno proširiti i na članove obitelji iračkih izbjeglica.

Pismo je Saad napisao u rujnu prošle godine, a potvrđuje spor oko nasljedstva između njega i njegovog brata.On je prijateljici iz Arizone napisao da s bratom više ne razgovara.

- On je pokušao preuzeti kontrolu nad očevom imovinom. U svakom slučaju to je duga priča i morao sam ga izbrisati iz svog života. Tužno je to, ali sad se moram koncentrirati na svoju ženu i dvije predivne djevojčice, stoji u pismu, a prenosi Daily Mail.

Zaid je energično demantirao sve navode o svađi s bratom. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • vitaminix 10.09.2012.

    Nagla evakuacija susjeda? Hm, znači moguće da sumnjaju da se radi o nekakvoj potencijalnoj bombi ili o oružju za masovno uništenje ili čak o nekom novom kakvom god "proizvodu" ili podacima koje nitko ne bi trebao vidjeti i ostati u tajnosti. Tko zna čime se pokojni bavio u slobodno vrijeme :-/

  • Artuković 10.09.2012.

    Opet arapi.Sami su si krivi što su dozvolili da im se naseli svega i svašta

  • meteori 10.09.2012.

    evakuirali susjede? nema ovo ubojstvo veze sa svađom sa bratom (pa ja se stalno mlatim sa svojim pa smo si zapravo dobri), tu su umješane obaviještajne službe, samo da nije neko biološko oružje ili šta ti ja znam u pitanju, tko zna što su mu našli i kući....strašno

Komentiraj...
Vidi sve komentare