Obavijesti

News

Komentari 13

Policija opkolila kuću ubijene obitelji, a susjede su evakuirali

Policija opkolila kuću ubijene obitelji, a susjede su evakuirali
4

Velika Britanija: Susjedi obitelji Al-Hilli evakuirani su iz svojih domova u Claygateu, ali još uvijek se ne zna razlog nagle evakuacije. Preživjela curica (7) izašla iz kome

VIDEO

Policija je ogradila cestu koja okružuje kuću britanske obitelji koja je brutalno ubijena u francuskim Alpama, javlja Daily Mail. U kući su neko vrijeme  bili i pirotehničari koji su došli na poziv policije, koja je bila zabrinuta zbog predmeta pronađenih u kući. 

Susjedi obitelji Al-Hilli evakuirani su iz svojih domova u Claygateu, a još se ne zna razlog nagle evakuacije. Iz policije su obavijestili da mogu samo potvrditi da su okružili kuću zbog  dokaza pronađenih na tom području. 

Detektivi i dalje pokušavaju zaključiti koji je bio motiv ubojstva Saada Al-Hillia (50), njegove žene, punice i lokalnog biciklista u Francuskoj. Djevojčica Zainab al-Hilli (7) koja je u masakru teško ozlijeđena probudila se iz kome, ali je još uvijek pod sedativima i policija ju neće moći ispitati o okolnostima pokolja još nekoliko dana. 

Ipak, nadaju se da će im djevojčica kada se malo oporavi pomoći u rasvjetljavanju zločina.  Policija je već razgovarala s njezinom sestrom Zeenom (4) koja im je rekla kako ništa nije vidjela. Djevojčica u napadu nije ozlijeđena, a pronašli su je ispod tijela gdje je ležala osam sati. U nedjelju se vratila u Veliku Britaniju.  

Procurilo pismo: Ubijeni je htio izbrisati brata iz svog života

Zapanjujuća svađa unutar obitelji Al-Hilli otkrivena je u nedjelju kada je u javnost procurila informacija da je ubijeni Saad Al-Hilli rekao da je njegov brat Zaid (53) bio 'kontrol frik' kojeg se želio riješiti iz života. Ove informacije sigurno će privući pozornost detektiva u Velikoj Britaniji i Francuskoj koji će istragu sigurno proširiti i na članove obitelji iračkih izbjeglica.

Pismo je Saad napisao u rujnu prošle godine, a potvrđuje spor oko nasljedstva između njega i njegovog brata.On je prijateljici iz Arizone napisao da s bratom više ne razgovara.

- On je pokušao preuzeti kontrolu nad očevom imovinom. U svakom slučaju to je duga priča i morao sam ga izbrisati iz svog života. Tužno je to, ali sad se moram koncentrirati na svoju ženu i dvije predivne djevojčice, stoji u pismu, a prenosi Daily Mail.

Zaid je energično demantirao sve navode o svađi s bratom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci
OPSADNO STANJE

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci

Muškarac se prvo autom zabio u jednu kuću, zatim je počeo napadati ljude koji su čekali metro na stanici na sjeveroistoku Londona. Policija je objavila da je više ozlijeđenih, a napadača su uhitili

VIDEO Sutra slavimo Bljesak: Četnici se nisu ni snašli, a već su bježali. Zbrisao im je i general
POTUČENI DO NOGU

VIDEO Sutra slavimo Bljesak: Četnici se nisu ni snašli, a već su bježali. Zbrisao im je i general

U 31 sat četnici su potučeni u vojno-redarstvenoj akciji Bljesak koja je počela 1. svibnja 1995. Oslobođena su okupirana područja zapadne Slavonije, a srbočetnici su zbrisali u Bosnu preko mosta kod Stare Gradiške zajedno sa svojim zapovjednikom. U akciji su poginula 42 pripadnika vojske i policije
Snimka kod Mljeta: Uplašila ih peraja! Pitali smo stručnjake radi li se o velikoj bijeloj psini
POGLEDAJTE VIDEO

Snimka kod Mljeta: Uplašila ih peraja! Pitali smo stručnjake radi li se o velikoj bijeloj psini

Velika peraja kod Mljeta prestrašila je ribare. Odmah su pomislili da se u Jadranu kupa velika bijela psina, ali stručnjak je zaključio da ipak nije ta vrsta u pitanju.