To je to što me zanima!

Policija pendrecima udara po izbjeglicama s malom djecom

Društvenim mrežama ovih se dana počela širi šokantna snimka koja prikazuje kako makedonska policija pendrecima udara po izbjeglicama koji satima čekaju na kiši
Vidi originalni članak

Nakon što je novi val izbjeglica stigao do granice, dočekala ih je makedonska interventna policija, koja se nije libila koristiti silu protiv žena i djece koji su satima čekali na kiši.

Društvenim mrežama ovih se dana počela širi šokantna snimka koja prikazuje kako policija pendrecima udara po izbjeglicama. Na udaru okrutnih policajaca našao se i muškarac koji je u naručju nosio malo dijete.

Nakon što je Mađarska podignula zid na granici sa Srbijom zbog izbjegličkog vala, o istom  razmišlja i Makedonija. To je potvrdio i makedonski ministar vanjskih poslova Nikola Poposki koji je rekao da će ova zemlja vjerojatno posegnuti za nekom vrstom fizičke obrane. Rekao je kako će Makedonija postaviti ogradu ili rasporediti vojsku na granici s Grčkom, a moguća je i kombinacija.

Idi na 24sata

Komentari 291

  • boskobuha 14.09.2015.

    njemcima došlo iz guze u glavu napokon shvaćaju tko im dolazi

  • Medjed 13.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ObjektivniPromatrac 13.09.2015.

    Da odgovorim onom koji ne zna povijest i neke razloge necega. Ako su hrvati bjezali u zemlju, recimo njemacku gdje pripadamo kulturom i vjerom, kako to da nas je ta kultura i vjera htjela porobiti prije 75 god. Ako budes zbunjen na moj komentar, necu te nazvati konjem kao ti mene jer je konj plemenit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare