To je to što me zanima!

Policija: Preminula je peta žrtva napada u Strasbourgu

U utorak navečer Cherif Chekatt je ušao u povijesno središte Strasbourga naoružan pištoljem i nožem te napao prolaznike na nekoliko mjesta u gradu, nakon čega je uspio pobjeći
Vidi originalni članak

Peta žrtva napada u Strasbourgu koji je u utorak navečer počinio Cherif Chekatt umrla je u nedjelju, doznaje se od mjesne policije.

Pariško državno odvjetništvo je u nedjelju navečer potvrdilo smrt žrtve koja je bila poljski državljanin.

U napadu u Strasbourgu ranjeno je jedanaest ljudi, među kojima su neki još u teškom stanju.

NIJE SE HTIO PREDATI ŽIV Kraj drame u Strasbourgu: Policija ubila Cherifa Chekatta

"Upravo nas je napustio moj brat Barto Pedro Orent-Niedzielski. Zahvaljuje vam na ljubavi i snazi koje ste mu pružali", napisao je na Facebooku brat tog stanovnika Strasbourga kojemu je bilo 36 godina a rođen je u Katowicama u Poljskoj.

U društvu Talijana Antonia Megalizzija (28) koji je umro u petak i drugih prijatelja stajao je ispred bara "Les Savons d'Helene". Po riječima njegove obitelji, pokušali su spriječiti Chekatta da uđe u bar.

MONSTRUM IZ STRASBOURGA Zlo opet prijeti: U zatvorima je naučio mrziti i živio je da ubije

"Bio je aktivan u umjetničkim i dobrotvornim udrugama" i "uvijek je bio nasmijan, otvoren prema drugima i raspoložen za razgovor", rekao je njegov nekadašnji školski kolega.

U utorak navečer Cherif Chekatt je ušao u povijesno središte Strasbourga naoružan pištoljem i nožem te napao prolaznike na nekoliko mjesta u gradu, nakon čega je uspio pobjeći. Nakon 48 sati potrage policija ga je ubila u četvrtak navečer u četvrti Neudorfu, južno od središta grada.

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Cipelcug 17.12.2018.

    Sve migrante poslati u bogate arapske države. Tamo će im sve biti po taman. U EU ukinuti socijalu.

  • Ovotix 17.12.2018.

    Zabrana religija pod hitno.. samo su donesle krvava ubojstvai naivnost kod ljudi..

  • 17.12.2018.

    ''Podkraj 2008., Sarkozy je rekao: "Što je dakle cilj? Cilj je miješanje rasa. Izazov miješanja različitih nacija je izazov 21. stoljeća. To nije izbor, to je dužnost!!! To se mora! Ne možemo drugačije, inače riskiramo sukobljavanje sa velikim problemima, zato se moramo mijenjati i mi ćemo se promijeniti. Mi ćemo se promijeniti (preobraziti) u isto vrijeme: firme, vlada, obrazovanje, političke stranke, i mi ćemo se obavezati za ovaj cilj. Ako narod to ne prihvati, onda ćemo primjeniti državne prisilne mjere!" Dakle, Sarkozy je ovdje poručio faktički; hoćete, nećete, morate prihvatiti migraciju i miješanje nacija, milom ili silom! '' IPL

Komentiraj...
Vidi sve komentare