To je to što me zanima!

Policija privela muškarca koji je u Svetom Iliji pregazio pješaka

Kako je utvrđeno očevidom 48-godišnji pješak najvjerojatnije je gurao bicikl uzbrdo s desne strane kolnika iz smjera Školske u smjeru Vodovodne ulice te pritom nije bio označen reflektirajućom odjećom ili materijom
Vidi originalni članak

Varaždinska policija pronašla je i privela vozača koji je u subotu između 1 i 3.50 sati u Vinogradskoj ulici u Svetom Iliji pregazio 48-godišnjeg pješaka i pobjegao s mjesta nesreće, izvijestila je PU varaždinska.

Kako je utvrđeno očevidom 48-godišnji pješak najvjerojatnije je gurao bicikl uzbrdo s desne strane kolnika iz smjera Školske u smjeru Vodovodne ulice te pritom nije bio označen reflektirajućom odjećom ili materijom.

KRIMINOPOLIS IVANA PANDŽIĆA Nije normalno da se hrvatski policajac može kupiti za siću

Prilikom naleta vozila koje ga je odbacilo na asfaltirani prilaz dvorištu, 48-godišnjak je preminuo na mjestu događaja.

NERIJEŠEN ZLOČIN NAKON 10 GODINA 'Hrvoje Turibak bio je naš prijatelj. Ovako smo proveli noć s njim prije nego što je ubijen'

Policijski službenici Postaje prometne policije Varaždin pronašli su 39-godišnjeg vozača koji se dovodi u vezu s ovom prometnom nesrećom. Muškarac je priveden, a nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti nesreće, navodi se u policijskom priopćenju.

VELIKA TRAGEDIJA U nesreći kod Štefaneca umro je dječak (12): Policija apelira da se javi svjedok, vozač kamiona

Policija je pronašla i teretno vozilo koje je sudjelovalo u nesreći i na njemu će provesti očevid i potrebna vještačenja.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare