To je to što me zanima!

Policija se ispričala: Požar na Čiovu izazvao Hrvat, ne Nijemac

Glasnogovornica splitske policije Antonela Lolić pojasnila je da je u jučer objavljenom priopćenju pogrešno navedeno da je uhićeni 36-godišnjak državljanin Njemačke. On je Hrvat s prebivalištem u Njemačkoj
Vidi originalni članak

Splitska policija izvijestila je da je požar na Čiovu izazvao uhićeni 36-godišnji hrvatski državljanin s prebivalištem u Njemačkoj, a ne njemački državljanin kako su ranije izvijestili.

Pogledajte kako kanaderi gase požar na Čiovu: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glasnogovornica splitske policije Antonela Lolić pojasnila je da je u jučer objavljenom priopćenju pogrešno navedeno da je uhićeni 36-godišnjak državljanin Njemačke.

- Muškarac prijavljen za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom je 36-godišnji državljanin Hrvatske s prebivalištem u Njemačkoj. Ispričavamo se na pogrešci - poručili su u utorak iz PU splitsko-dalmatinske.

Pogledajte kako kanaderi gase požar na Čiovu: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvi veliki požar u Okrugu Gornjem na Čiovu buknuo je u nedjelju nešto prije 16 sati, a nešto kasnije su buknula još tri požara. Izgorjela je borova šuma, a u jednom trenutku su bili ugroženi i stambeni objekti.

Piroman je vrlo brzo otkriven, uhićen i u ponedjeljak predvečer, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • urnebes 15.09.2020.

    od braslava komšija iz BiH.

  • ante-portas 15.09.2020.

    Hercegovac je.

  • Xarelto 15.09.2020.

    Kažem ja da ste cirkus a ne država

Komentiraj...
Vidi sve komentare