To je to što me zanima!

Policija spalila 505 kilograma zaplijenjenog kokaina: 'Gdje je ostatak, zaplijenjeno je 575 kg?'

Iz MUP-a su objasnili da se radi o razlici između neto i bruto iznosa, odnosno, da se spaljuje čista materija, mjerena preciznim vagama nakon uklanjanja svih pakiranja, slojeva omota i materijala koji nisu droga
Vidi originalni članak

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske na Twitteru je podijelilo da su spalili 505 kilograma kokaina kojeg su u travnju zaplijenili u luci Ploče u kontejneru s bananama.

REKORDAN ULOV Mega zapljena u luci Ploče: S bananama opet stigao kokain, našli čak 500 kilograma droge?

- Došlo morem, a otišlo u zrak: Danas je spaljeno 505 kilograma kokaina, vrijednosti 57 milijuna eura, koji je u travnju ove godine zaplijenjen u akciji policije i carine u Pločama. Događaj je osiguravala interventna policija - napisali su.

Korisnici Twittera istaknuli su da je tada Dubrovačko-neretvanska policija zaplijenila 575 kilograma kokaina skrivena u kontejneru s  bananama koji je stigao u luku iz Ekvadora.

Iz MUP-a su objasnili da se radi o razlici između neto i bruto iznosa, odnosno, da se spaljuje čista materija, mjerena preciznim vagama nakon uklanjanja svih pakiranja, slojeva omota i materijala koji nisu droga.

- Gubitak kilaže je uobičajen. Što je više pakiranja i slojeva te dodatnih materijala koji nije droga to veći gubitak kilaže. Bilo je više od 100 paketa - objasnili su.

Idi na 24sata

Komentari 145

  • Sipurackuopetovano 20.07.2021.

    Zbog cega bi netko prepakiravao i raspakiravao drogu koja ide u spalionicu. Neka mi netko to objasni? To moze imati smisla i biti jasno samo nekom policajcu. Zato i radi taj posao jer nije zadovoljio na IQ testu za cistocu.

  • demoler 17.07.2021.

    Nedaj Bože da se plastika s kokainom pomješa i spali nedo Bog većeg zla

  • 16.07.2021.

    Budale rade s drogom a pametni kradu i direktori su kao ja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare