To je to što me zanima!

Riješili slučaj? Muškarac iz BiH u travnju je ubio starca (74)

Mrtvo tijelo starca pronađeno je vezano jednom rukom za stepenište, dok su po njemu bili rasuti jugoslavenski dinari, a na glavu mu je stavio partizansku kapu
Vidi originalni članak

Državljanin BiH (34) ubio je 74-godišnjaka iz Vojnića, 15. travnja u dvorištu starčeve obiteljske kuće u Krstinji kod Vojnića, utvrdila je policijska istraga.  Muškarac je starca ubio gušenjem, no prije toga ga je i pretukao, te mu nanio više teških ozljeda po cijelom tijelu. 

Opsežnu kriminalističku istragu djelatnici Pu Karlovačke proveli su u suradnji sa karlovačkim Županijskim državnim odvjetništvom, te službom Interpola. Ubojica (34) iz BiH je nedostupan državnim tijelima RH, te se za njime traga.

Podsjetimo, brutalno ubojstvo starca zgrozilo je javnost, jer je njegovo mrtvo tijelo pronađeno u dvorištu kuće vezano jednom rukom za stepenište, dok su po njemu bili rasuti jugoslavenski dinari, a na glavu mu je bila stavljena i partizanska kapa s petokrakom. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • CroRazbojnik 01.09.2012.

    Oko za oko, zub za zub... stari drug je bio sigurno neki udbaš, al to mu se odbilo od glavu... sve se vraća sve se plaća

  • KombiTir 31.08.2012.

    isti ti srbi iz Krstinje su 1945.počinili velike zločine na muslimanima uz našu granicu

  • alojzzuti31 31.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare