To je to što me zanima!

Policija sumnjiči muškarca (37) da je aktivirao bombu u Splitu

Sinoć, oko 23.40 sati policija je zaprimila dojavu kako se na prvom katu obiteljske kuće u Splitu začula detonacija. Kasnije je uhićen sin vlasnice stana u Ulici Matice hrvatske na čijem balkonu je bomba eksplodirala
Vidi originalni članak

Policijski službenici Policijske uprave splitsko-dalmatinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem (37) za kojeg je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je sinoć oko 23.30 sati na adresi Matice Hrvatske u Splitu aktivirao bombu.

U EKSPLOZIJI RANJEN PAS Drama u Splitu: Bačena bomba na balkon kuće u Ulici Matice hrvatske, uhićen je sin vlasnice

Policija je utvrdila osnovane sumnje da je muškarac ostvario obilježja kaznenih djela. Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom iz čl. 215.st1. KZ RH i Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari iz čl. 331. st.1. KZ RH.

POKUŠALA SE RIJEŠITI PAKETA Splitska policija uhitila fitness trenericu, u čarapi je skrivala pola kile kokaina: U pritvoru je

Podsjetimo, sinoć, oko 23.40 sati policija je zaprimila dojavu kako se na prvom katu obiteljske kuće u Splitu začula detonacija. Kasnije je uhićen sin vlasnice stana u Ulici Matice hrvatske na čijem balkonu je bomba eksplodirala. Navodno je i ranjen njezin pas, koji se u trenutku eksplozije nalazio na balkonu.

NE NASJEDAJTE Splitska policija upozorila na prevarante: Predstavljaju se kao policajci i traže novac

- Izlaskom policijskih službenika na mjesto događaja u dvorištu i na balkonu stana pronađeni su tragovi koji su upućivali na aktiviranje eksplozivnog sredstva. U događaju nije bilo ozlijeđenih ljudi - priopćeno je iz PU splitsko-dalmatinske.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Splitski cvit 27.02.2023.

    @imt pa nije to bilo u Zagrebu 🤣. 

  • toby 26.02.2023.

    U Splitu su samo pojedini turisti normalni

  • toby 26.02.2023.

    Šta je jedna bomba za Split 🤣😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare