To je to što me zanima!

Policija: Tolj je ubio Sanju Hap i odvjetnika Vlatka Vidakovića

Policija je potvrdila da je Sanju Hap (40) ubio Viktor Tolj (58), koji se potom odvezao u Osijek gdje je ubio suca Vlatka Vidakovića (61), a potom presudio sebi
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija u suradnji s osječkom policijom i Županijskim državnim odvjetništvom u Zagrebu i Osijeku, dovršili su kriminalističko istraživanje zbog ubojstva nogometne menadžerice Sanje Hap (40) u njezinom stanu na Kajzerici. 

Policija je potvrdila medijske napise da je Hap ubio Viktor Tolj (58), koji se potom odvezao u Osijek gdje je ubio odvjetnika Vlatka Vidakovića (61), a potom presudio sebi. 

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je kazneno djelo počinio 58-godišnjak, a na temelju provedenog očevida, obdukcije, biološkog i drugih vještačenja te ostalih prikupljenih obavijesti utvrđeno je kako je 22. na 23. ožujka ove godine, od 21.38 do 4.50 sati, 58-godišnjak došao u stan oštećene koju je od ranije poznavao te je u namjeri da je usmrti, omotao joj samoljepljivu traku preko usta, vezao joj ruke i noge, a zatim nožem koji je donio sa sobom, zadao oštećenoj više ubodnih rana. Potom je izišao iz stana odnoseći nož sa sobom te se iznajmljenim vozilom odvezao u Osijek gdje je istog dana u jutarnjim satima počinio kazneno djelo ubojstva, a potom i samoubojstvo. Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu 31. ožujka podnijeto je Posebno izvješće o svemu učinjenom i utvrđenom tijekom dosadašnjeg kriminalističkog istraživanja - stoji u priopćenju policije.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • suza13 01.04.2015.

    petrovicu crni ticu nemoj se tu bockat sa ljudima znamo da places za svojim marsalom i da ti sve hrvatsko smeta

  • toby 01.04.2015.

    Moj susjed je plovio jahtom po Jadranu a radnici mu nisu imali za kruh. Jedan radnik je maknuo govnara sa ovog svijeta

  • rtl2 31.03.2015.

    iz pouzdanih izvora znam da je ovaj konj

Komentiraj...
Vidi sve komentare