To je to što me zanima!

Policija u Novoj Gradiški pronašla 91 stabiljku marihuane

Pretražili su dom dvojice osumnjičenika (65 i 55) gdje su pronašli i oduzeli 91 stabiljku indijske konoplje. Osumnjičeni su neovlašteno proizvodili i posjedovali konoplju s namjerom daljnje prodaje
Vidi originalni članak

Policajci iz Nove Gradiške pronašli su u ponedjeljak pronašli nasad indijske konoplje odnosno marihuane, javlja PU brodsko-posavska.

Pretražili su dom dvojice osumnjičenika (65 i 55) gdje su pronašli i oduzeli 91 stabiljku indijske konoplje.

Osumnjičeni su neovlašteno proizvodili i posjedovali konoplju s namjerom daljnje prodaje.

Policijski službenici su danas 65-godišnjaka i 55-godišnjaka uz kaznene prijave zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, te će ga potom predati u mjerodavno Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje.

Voditelj odjela za obradu krimaniliteta službe krim policije Milan Vinčazović je rekao da se iz 91 zapljenjene stabljike indijske konoplje, ovisno o kvaliteti pojedinih stabljika može se dobiti 10 do 15 kilograma gotovog proizvoda. "Marihuana će sada bit proslijeđena u Centar za kriminalistička vještačenja. Kada dobijemo podatak o kojem se postotku radi podatak ćemo proslijediti Državnom odvjetništvu. Za to kazneno djelo zaprečena je kazna zatvora od jedne do 12 godina zatvora", rekao je Vinčazović.

To je jedna od većih ovogodišnjih zapljena droge na području Brodsko-posavske županije. Tijekom 2021. godine djelatnici te Policijske uprave  zaplijenili su više od deset kilograma marihuane, 169 stabljika marihuane, 10.732 komada ljekova s liste opojnih droga, 242 grama raznih derivata amfetamina.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Michelangelo 31.08.2021.

    Bravo za policiju...junačine!To mora da su neki opasni mafijaši...uništili ekonomiju RH sa prodajom žiže.To će pošteni suci u slavoniji riješiti.....;)

  • Dalibor0704 31.08.2021.

    Da li je ovo ulov stoljeća, veći od one pola tone kokaina u Pločama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare