To je to što me zanima!

Policija u sefu prijateljice suca Vekića našla pola milijuna kuna

Osječkog suca Vekića je policija 9. lipnja uhitila upravo u stanu prijateljice Nataše Sekulić. I sam Mamić je nekoliko puta rekao da se u njezinu stanu sastajao s Vekićem.
Vidi originalni članak

Policija je prošli tjedan u sefu u banci pronašla oko pola milijuna kuna, a sef je otvoren na ime Nataše Sekulić, prijateljice nedavno uhićenog osječkog suca Zvonka Vekića, piše Jutarnji list.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, Vekić je s kolegama Darkom Krušlinom i Antom Kvesićem uhićen zbog sumnje da je uzimao mito od bjegunca od hrvatskog pravosuđa Zdravka Mamića kako bi se na Županijskom sudu u Osijeku donijele odluke u njegovu korist.

Inače, suca Vekića je policija 9. lipnja uhitila upravo u stanu Nataše Sekulić. I sam Mamić je nekoliko puta rekao da se u njezinu stanu sastajao s Vekićem.

PRAVOSUDNA 'BOMBA' Crna lista: Ovo je 17 ključnih svjedoka u aferi 'Mamićevi suci'

Dosadašnji izvidi u pak pokazali da je i kod Vekića i kod Nataše utvrđen nerazmjer imovine u odnosu na zakonita primanja, piše Jutarnji.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 16.07.2021.

    Jel "prijateljica" još uvijek na slobodi? Maznila 500.000 + sve ostalo i slobodno se prešetava uokolo. Možda će skoknuti do sponzora Maminja!!

  • 13.07.2021.

    Podrška sučevoj prijateljici....

  • JA SAM TAJ 13.07.2021.

    Ne znam kako je u vašem gradu ali u mom gradu svi sudci koji su to bili u jugoslaviji i danas su sudci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare