To je to što me zanima!

Policija u Slavonskom Brodu zaplijenila 33,53 kg marihuane

Kako doznajemo marihuana je s područja istočne Europe i bila je namijenjena za tržište zemlja na području EU-a. Ovo je u tjedan dana druga veća zapiljena droge...
Vidi originalni članak

U četvrtak oko 7.30 sati policajci i carinici na graničnom prijelazu u Slavenskom Brodu otkrili su Crnogorca (35) koji je u svom automobilom iz BiH pokušao prokrijumčariti više od 35 kilograma droge marihuane. 

- Djelatnici policije i carine prilikom pregleda osobnog automobila crnogorskih registarskih oznaka primijetili su preinake u podvozju vozila, pa su posumnjali da muškarac prevozi krijumčarenu robu i predmete. Sumnja je potvrđena nakon što je temeljem naloga Županijskog suda vozilo pretraženo. U prostoru ispod sjedala vozača i suvozača otkivano je 35,53 kilograma marihuane, koja je ba zapakirana u 64 paketa oblijepljenih samoljepljivom pvc folijom. Vozač je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU Brodsko – posavske zbog sumnje u kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama – rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko – posavske. 

Kako doznajemo marihuana je s područja istočne Europe i bila je namijenjena za tržište zemlja na području EU-a. Ovo je u tjedan dana druga veća zapiljena droge, prošlog vikenda na odmorištu Sredanci na A3 otkriveno je 164 kilograma marihuane. Policajci i carinici ove policijske uprave od početka ove godine do sada zaplijenili su preko 250 kilograma marihuane i 10 kilograma heroina, najveći broj krijumčara su Crnogorski državljani.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • GO_RAN 01.07.2017.

    Eto ko da je to neki ulov..... biljka koja ima opium u sebi i sad je to droga opasno a ono nema ljekoviti je biljke od nje. Zato i jest trn u oku

  • 30.06.2017.

    Legalize it :)

  • MARIO 1980 30.06.2017.

    marihuana nije droga! to je antidepresiv!

Komentiraj...
Vidi sve komentare