To je to što me zanima!

Policija uhitila dvojac koji sumnjiče da su zapalili BMW poduzetnika na Maksimiru

Kako izvještava PU zagrebačka, kriminalističkim su istraživanjem utvrdili kako su osumnjičeni tog dana zajedno došli u Fijanovu ulicu u Zagrebu, s namjerom da zapale osobni automobil
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija uhitila je u srijedu dvojicu muškaraca koje sumnjiče da su 26. kolovoza podmetnuli požar pod BMW-ov terenac kojim se koristio bivši nogometaš Dinama Dario Zahora. Vlasnik tog automobila je Dario Banožić (44) i koji je već prije dvije godine bio na meti kriminalaca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako izvještava PU zagrebačka, kriminalističkim su istraživanjem utvrdili kako su osumnjičeni tog dana zajedno došli u Fijanovu ulicu u Zagrebu, s namjerom da zapale osobni automobil, marke BMX X5 zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu trgovačkog društva iz Zagreba, a na korištenju kod 40-godišnjaka.

Sumnja se da je osumnjičeni 23-godišnjak po prednjem dijelu automobila polio zasad neutvrđenu lako zapaljivu tekućinu, dok je osumnjičeni 22-godišnjak zapalio predmet i bacio ga na vozilo. 

Uslijed toga izbio je požar na BMW-u, a koji se proširio i na obližnje parkirani automobil.

Identificirali su ih ponajviše zahvaljujući snimkama nadzornih kamera. Motiv da unište terenac za sad nije poznat, kao ni to je li meta bio Zahora ili netko drugi.

BUKTINJA U ZAGREBU Zapalili auto poduzetniku, već su ga željeli raznijeti bombom

Obojica su pritvoreni, a posebno izvješće bit će dostavljeno Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Covid1945 15.09.2022.

    Ako je vrsta poduzetnika koji ljude prijavljuje na punu placu a ne na minimalac, ako zaposlenici imaju dostojnstvenu placu sto znaci cistacica 7000 kuna onda mi ga je zao. Ako nije tak onda nek mu zapale i kucu

  • sarcasmo 14.09.2022.

    Kud baš uvijek tu sirotnju pogodi

Komentiraj...
Vidi sve komentare