To je to što me zanima!

Policija uhitila mladiće koji su oštetili grobove na Miroševcu

Mladići su, neslužbeno doznajemo zajedno pili prije nego što su krenuli u pohod i bez ikakvog posebnog razloga počeli uništavati grobove i nadgrobne spomenike
Vidi originalni članak

Policija je uhitila četvoricu mladića zbog povrede mira pokojnika na groblju Miroševac

Trojica 18-godišnjaka, A. Š., K. N. i A. J. zajedno sa 17-godišnjakom sumnjiče se da su 12. veljače od 22 sata do 23.30 sati oštetili 50-ak nadgrobnih spomenika s kojih su potrgali i razbacali vjerske figure, cvjetne aranžmane i lampaše. Iščupali su i djelomično oštetili četiri drvena križa. Materijalna šteta nije utvrđena.

Mladići su, neslužbeno doznajemo zajedno pili prije nego što su krenuli u pohod i bez ikakvog posebnog razloga počeli uništavati grobove i nadgrobne spomenike. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • ban_ana8 26.02.2014.

    Ja bi kaznila i roditelje, to su ovi koji ne tuku svoju djecu jer to nije pedagoški.

  • dzubci23 26.02.2014.

    Živog ga zakopaj, samo cjevčicu od zraka dok se ne otrijezni.

  • digić 26.02.2014.

    Kaj je radila služba sigurnosti,kaj nije Bandić metnul kamere na ulaz da se može kontrolirat situacija.Bitno da je grad u big brader sistemu a groblja ništa,ovo ljeto je trava na groblju bila do koljena.A jadni su to roditelji kaj ovakvu bolesnu djecu imaju nije ni njima lako,ja mislim ipak da su to psihički poremečeni dečki.Dragi roditelji u Zagrebu postoje duševne bolnice pa bez sramote dajte klince malo pregledati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare