To je to što me zanima!

Policija uhvatila vozačicu sa 3,27 promila alkohola u krvi

Policija je zabilježila 122 prometna prekršaja, od čega su pet prekršaja počinili vozači pod utjecajem alkohola, 69 prekršaja zbog nepropisne brzine, 13 zbog nepropisnog korištenja mobitela te 14 zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija utvrdila ukupno 122 prekršaja tijekom prvog dana akcije pojačanog nadzora vozila i vozača, a rekorderka je 43-godišnjakinja koja je upravljala osobnim automobilom na Slavonskoj aveniji u Zagrebu i to sa 3,27 promila alkohola u krvi.

Preventivno represivna akcija pojačanog nadzora vozila i vozača usmjerena je prvenstveno na počinjenje tzv. "četiri glavnih ubojica u prometu", a to su: prekršaji vožnje pod utjecajem alkohola, prekoračenje dopuštene brzine, nekorištenje sigurnosnog pojasa i nepropisna uporaba mobitela u vožnji.

21-GODIŠNJI MLADIĆ Vozio drogiran i bez dozvole s lažnim tablicama, bježao policiji

Policija je zabilježila 122 prometna prekršaja, od čega su pet prekršaja počinili vozači pod utjecajem alkohola, 69 prekršaja počinjeno je zbog nepropisne brzine, 13 zbog nepropisnog korištenja mobitela te 14 zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa. Jedna je osoba zadržana do otrježnjenja, a jedna je dovedena na sud, dok je jedna osoba bila pod utjecajem droge. Evidentiran je i jedan recidivist.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 08.12.2020.

    Ta gospođa je pijana svaki drugi dan ili treći ako je pretjerala u ova prva dva. Pije crno vino, travaricu pola litre, pelinkovac, usto fantazira i radi grimase. Podla pijana i sama sebi lijepa, zaboravi mjenjat brzine i ima priviđanja uz prikrivanje nije meni ništa.

  • 07.12.2020.

    Ma to su policajci sa alkoholom dezinficirali dreger🤔

  • Dalibor0704 06.12.2020.

    Alkoholizirani vozači ubiju puno manje drugih na cestama, nego trezvenjaci. A da ženska im cug, ima. Kakva nam je situacija u državi, biti će sve više alkosa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare