To je to što me zanima!

U Petrinji su zaplijenili travu vrijednu 60.000 eura. Načelnik policije: 'Kvaliteta je odlična'

Kvaliteta je odlična, a pregledom ispitivanja dobila se pozitivna reakcija na prisutnost THC-a i to jako dobre kvalitete, rekao je načelnik
Vidi originalni članak

Muškarac (56) je u svojim zgradama u Petrinji imao plastenik u kojem je zasadio 60 stabljika konoplje. U prizemlju i na katu gospodarskog pronađeno je još 277 grana i stabljika te 30 kilograma cvjetnih vrhova, lišća i grančica.

Policija ga je uhitila i pritom otkrila kako su mu ušli u trag - Kontinuiranim operativnim višemjesečnim radom došlo se do preliminarnih inicijalnih saznanja da bi mogla postojati sumnja da se osumnjičenik bavi sadnjom i proizvodnjom veće količine stabljika indijske konoplje. Kad smo izvršili provjere i to potvrdili, krenuli smo u višemjesečno kriminalističko istraživanje koje je rezultiralo zapljenom veće količine stabljika i droge tipa konoplja - rekao je načelnik Policijske postaje Petrinja Robert Ramušćak za RTL.

Otkrio je kako ih je iznenadila količina. 

- Na crnom tržištu bi osušene stabljike vrijedile između 50.000 i 60.000 eura. Kvaliteta je odlična, a pregledom ispitivanja dobila se pozitivna reakcija na prisutnost THC-a i to jako dobre kvalitete - objasnio je. Uhićeni muškarac živio je sam.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Drogbosnup 04.11.2023.

    Kako načelnik zna koje je kvalitete? 😂

  • zelenofilije 04.11.2023.

    Prva klasa.

  • rampag 04.11.2023.

    Ma zna Načelnik sve će on to spušit

Komentiraj...
Vidi sve komentare