To je to što me zanima!

Policija završila očevid požara automobila na Cresu: Vatru je inicirala zapaljiva tekućina

Dvojica policajaca vlasnici su dva oštećena automobila, a uz to, oštećena su i vozila dvojice hrvatskih državljana. Sveukupna materijalna šteta bit će utvrđena naknadno.
Vidi originalni članak

U srijedu poslijepodne policija je dovršila očevid požara koji su tijekom noći izbili na parkiranim automobila na Cresu. Uslijed požara oštećena su četiri vozila riječkih registracijskih oznaka, i to vozila marke Mahindra i Škoda, s koje se požar proširio na još dva vozila parkirana u blizini, Suzuki i BMW.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Očevid je proveden u suradnji policijskih službenika i protupožarnih inspektora, a kao uzrok požara utvrđena je ljudska radnja, odnosno požari su inicirani zapaljivom tekućinom - priopćila je primorsko-goranska policija.

Već treći požar automobila u nekoliko dana

Dvojica policajaca vlasnici su dva oštećena automobila, a uz to, oštećena su i vozila dvojice hrvatskih državljana. Sveukupna materijalna šteta bit će utvrđena naknadno.

OPET GORE VOZILA Automobili dvojice policajaca noćas gorjeli na Cresu. Vatra se proširila i na susjedne aute

Policija nastavlja kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih relevantnih činjenica.

Ovo je treća paljevina automobila u Hrvatskoj u samo nekoliko dana. U Osijeku je netko za Uskrs poznatoj sutkinji zapalio automobil. Potom je u noći s nedjelje na ponedjeljak u Splitu gorio automobil. Navodno se radi o vozilu državnog inspektora

Idi na 24sata

Komentari 1

  • medo123456 12.04.2023.

    Ne nije istina decki su drva zalozili pa su se auti pripalili moj boze sto imamo pametnu murju ahhaahhahaah

Komentiraj...
Vidi sve komentare