To je to što me zanima!

Policija pretresla kuće uhićenih navijača koji su pjevali ustaške pjesme: Evo što su im pronašli

Pronašli su i oduzeli više komada zabranjenog oružja, veću količinu pirotehničkih sredstava, znakovlje s obilježjima mržnje, opasna sredstva i sredstva pogodna za napad i nanošenje ozljeda
Vidi originalni članak

Policija je jučer na području Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije pretresla stanove i prostorije 12 muškaraca koji su uhićeni zbog nereda na utakmici u Osijeku. 

Tijekom navedenih pretraga policijski službenici su pronašli i oduzeli više komada zabranjenog oružja, zatim veću količinu pirotehničkih sredstava, znakovlje s obilježjima mržnje, opasna sredstva i sredstva pogodna za napad i nanošenje ozljeda, priopćili su iz policije.

NEPRAVOMOĆNE PRESUDE Navijačima pretražili i domove, zbog ustaških pjesama na sudu u Osijeku odredili im i zatvor

Vezano uz pronađene i oduzete predmete, kriminalističko istraživanje nastavljaju policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Od 12 uhićenih, jučer su četvorica okrivljenika dovedena na Općinski sud (Prekršajni odjel u Osijeku), dok se dovođenje preostalih okrivljenika nastavlja tijekom današnjeg dana.  

Idi na 24sata

Komentari 71

  • vinja 17.10.2023.

    Takvima je svejedno radi li se o utakmici ili nekom drugom događaju, bitno je praviti nered. Zbog čega bi inače svoje stanove zatrpavali oružjem i sličnim sredstvima koja ničemu ne služe osim nanošenja ozljeda drugima.

  • arow 17.10.2023.

    To je bitno a migranti kolju okolo i nitko ih ne dira,samo se koncentrirajte na to

  • BROKRO 17.10.2023.

    Policija odradi super posao ali sudovi ????

Komentiraj...
Vidi sve komentare