To je to što me zanima!

Policija privela veliku skupinu huligana: Razbijali po Zagrebu

Interventni policajci na Jelačićevu trgu oko 14 sati su priveli veliku grupu mladih oko kojih se vide razbijene boce i palice. Čitatelj javlja kako su prije toga razbijali po Gajevoj ulici
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija oko 14 sati na Trgu bana Jelačića okružila je i zadržala veliku skupinu od 30-ak mladih, oko kojih se vidi mnogo razbijenih boca i palica. 

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Do 15 sati sve su ih priveli na daljnju obradu, a kako javljaju naši novinari, na Trgu je i dalje gomila razbijenih staklenih boca, pepeljara, kamenja, palica i remenja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Navodno se radi o "navijačima" košarkaškog kluba Budućnost koji su u Zagreb došli na drugu utakmicu  polufinala regionalne košarkaške lige protiv Cedevite. 

Kako nam javlja čitatelj, nedugo prije policijske akcije, skupina je prošla Gajevom ulicom u kojoj su razbijali staklo te prevrtali žardinjere, a navodno su se čuli i povici "Ovo je Srbija". Građani su odmah reagirali na nerede te je policija brzo reagirala i okružila ovu skupinu.

 

Uskoro opširnije

Idi na 24sata

Komentari 360

  • 26.03.2018.

    Pitanje policiji. Kako je moguće da strana navijačka skupina, dakle iz druge države nije pod nadzorom od ulaska u zemlju do napuštanja teritorija RH ? !!!!!!!

  • GrgaZlatoper 26.03.2018.

    Mladi ..

  • lokal patriota 26.03.2018.

    Evo da smo obnovili goli otok , ovi ne bi trošili energiju na razbijanje Zagreba , nego na razbijanje kamena. Isto tako sabrski zastupnici i pošteni političari imali bi gdje ići na besplatni godišnji umjesto na Brijune.

Komentiraj...
Vidi sve komentare