To je to što me zanima!

Našli Poljaka koji je na 'luftiću' krenuo na Krk, pothlađen je

Mladić je krenuo oko 17 sati iz Povila kraj Novog Vinodolskog prema otoku Krku po jakoj buri. Nije se vratio do navečer pa su njegovi prijatelji prijavili nestanak
Vidi originalni članak

Poljski turist (23) se u nedjelju oko 17 sati na zračnom jastuku uputio iz Povila, kod Novog Vinodolskog, prema otoku Krku. Njegovi prijatelji su oko 20,50 sati prijavili njegov nestanak jer se nije vratio, izvijestila je Državna uprava za zaštitu i spašavanje.

U potragu su odmah krenuli vatrogasci DVD-a Novi Vinodolski i Lučka kapetanija. Vatrogasci su zbog jake bure prekinuli potragu, a brod Lučke kapetanije 'Burin' pretraživao je do 3,30 sati. 

Potraga se nastavila u ponedjeljak ujutro, a Poljaka je oko 8.15 jednu i pol nautičku milju jugoistočno od rta Družinin (na Krku) pronašao građanin koji se vozio barkom te ga izvukao iz mora. Preuzela ga je pomorska policija i prebacila u Crikvenicu. Pothlađen je i iscrpljen, no nije ozlijeđen. Prebacili su ga na dodatne kontrole u KBC na Sušaku. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • sunsurfer 13.08.2012.

    sta bi bilo da je imao djeciju barku na napuhavanje???? to bi vec bio biznis, charter sa skipperom, pa po mediteranu.....

  • tomicus 13.08.2012.

    na dodatne pretrage , ali na psihijatriju

  • apeajtom 13.08.2012.

    ime ocvjecanstav i napretka ljudske civilizacije tribali su ga u plicaku utopiti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare