To je to što me zanima!

Poljak oteo automobil od pauk službe i pregazio čuvara (20)

Nakon što je oko 22.45 sati napokon pronašao svoj automobil Poljak je "poludio". Odbio je platiti kaznu, oteo je automobil i njime udario čuvara parkirališta (20)
Vidi originalni članak

Poljaku je "pauk" u ponedjeljak odvezao automobil koji je bio nepropisno parkiran u Vodicama, a muškarac ga je cijeli dan tražio. Auto je bio parkiran u Ulici Primorske čete. Nakon što je oko 22.45 sati napokon pronašao svoj automobil Poljak je "poludio". Odbio je platiti kaznu, oteo je automobil i njime udario 20-godišnjeg čuvara parkirališta koji ga je pokušao zaustaviti. Čuvar je lakše ozlijeđen. Policija iz Vodica će Državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu protiv Poljaka, kojeg će privesti na razgovor.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • PapaŠtrumpf 11.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • novajlija 10.07.2012.

    lud si ti a ne poljak

  • novajlija 10.07.2012.

    imate lijepu sliku u hrvatskoj pljackate na sve strane stavljate reklame dase dolazi a kad se dojde kradja il pljacka na kulturan nacin

Komentiraj...
Vidi sve komentare