To je to što me zanima!

Poljski mediji: U autobusu je među putnicima bilo i šest časnih sestara i tri svećenika

Kako je utvrđeno, svi stradali su poljski državljani. Bili su na putovanjuu za Međugorje.
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći poljskog autobusa u subotu je život izgubilo 12 osoba, 19 je teže a 13 lakše ozlijeđeno, rekao je ministar zdravstva Vili Beroš koji je došao u varaždinsku bolnicu obići ozlijeđene. 

Nakon što obiđe pacijenate koji su zbrinuti u toj bolnici, ministar Beroš će posjetiti i bolnicu u Čakovcu a potom i zagrebačke bolnice u Dubravi, KBC Rebro i Traumatološku bolnicu u Draškovićevoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na mjestu nesreće, koja se dogodila oko 5,40 sati kada je autobus sletio izvan kolnika na autocesti u smjeru Zagreba, poginulo je 11 osoba, a ozlijeđeni su prevezeni u bolnice u Varaždinu, Zagrebu i Čakovcu. Jedna od ozlijeđenih osoba  naknadno je umrla od posljedica ozljeda u KBC-u Zagreb. 

OGLASIO SE MINISTAR ZDRAVSTVA UŽIVO Beroš o nesreći: Pacijenti su zbrinuti u pet bolnica, dvoje ljudi je trenutno na operaciji

Kako je utvrđeno, svi stradali su poljski državljani. Išli su za Međugorje. Prema informacijama poljkih medija, u autobusu su među putnicima bila i 3 svećenika te 6 časnih sestara.

Na mjesto događaja izašla je zamjenica županijske državne odvjetnice u Varaždinu koja provodi očevid u suradnji s policijskim službenicima.

SVJEDOČANSTVA DJELATNIKA HITNIH SLUŽBI Autobus sletio u kanal: 'Prizor je bio toliko šokantan, kao da je udario u zid, toliko mrtvih...'

Promet dionicom autoceste u smjeru Zagreba, od čvora Breznički Hum do čvora Komin, teče jednim kolničkim trakom.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

POGLEDAJTE VIDEO: BEROŠ O NESREĆI

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 07.08.2022.

    Podatak od presudne važnosti.

  • ostaonevjeran 06.08.2022.

    nika nisam spomenula boga jer ga nisam nikada vidjela pa mislim da je glupo zvati nekoga kad ga nema.

  • ivan lantran 06.08.2022.

    Sudbina ju uzasna stvar..nitko nezna kako ce tko zavrsit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare