To je to što me zanima!

Pomažu: Novac koji je ostao Lučići podijelili bolesnoj djeci

Bez obzira što je neizvjesno koliko će još novaca Maši biti potrebno za daljnje liječenje, obitelj Lučić i Zaklada Sierra su odlučili donirati 270.000 kn bolesnoj djeci
Vidi originalni članak

Za liječenje Maše Lučić ukupno je skupljeno 1,460.277,01 kn od kojih je 975.000 kuna uplaćeno kao polog za operaciju u Chicagu. Bolnica je obitelji Lučić vratila 357.181 kuna. Bez obzira na to što je neizvjesno koliko će još novaca Maši biti potrebno za daljnje liječenje, obitelj Lučić i Zaklada Sierra su odlučili donirati 270.000 kn bolesnoj djeci čije su se obitelji obratile zakladi za pomoć.

Roditelji Maše Lučić nedavno su pomogli i Eni Šarac. Eninoj obitelji je bolnica iz Bruxellesu u kojoj su joj u svibnju prošle godine uspješno odstranili veliki dio tumora, poslala novi račun za troškove operacije. Obitelj ga nije mogla platiti pa su roditelji Maše Lučić u suradnji sa Zakladom Sierra uplatili na račun briselske bolnice 7727,98 eura i time okončali agoniju koju danima proživljavaju Ena te njezini roditelji Biserka i Đuro. 

Mala Maša, podsjetimo, boluje od Arnold Chiarija. Bila joj je potrebna operacija u Americi. Pomogla je cijela Hrvatska i novac je skupljen te je Maša uspješno operirana u Chicagu. 

Nedavno je proslavila 5. rođendan. Taj rođendan za nju je bio sasvim drukčiji, bez nepodnošljivih bolova i pritiska u glavi, bez epileptičnih napadaja i vječnog umora koji ostavljaju za sobom. 

Na rođendan joj je došla i Ena Šarac, a Maša ju je dočekala kao najbolju prijateljicu.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • MarinaTot 21.09.2013.

    Ako zatreba Maši (a iskreno se nadam da neće) vjerujem da će se ljudi opet skupiti i omogućiti joj lječenje. A obitelji šaljem veliki pozdrav i osmijeh i neka uživaju malo.

  • MamaŽana2 20.09.2013.

    da li ovo čitaju obitelji Milda i Šitum?Svaka čast obitelji Lučić,pokazali su i srce i savjest...sve se može kad se hoće najlakše se samo izgovarati...

  • Vjerujem_1 20.09.2013.

    Prekrasna gesta! Tako rade veliki ljudi. Bog vas blagoslovio!

Komentiraj...
Vidi sve komentare