Obavijesti

News

Komentari 43

Pomažu: Novac koji je ostao Lučići podijelili bolesnoj djeci

Pomažu: Novac koji je ostao Lučići podijelili bolesnoj djeci
1

Bez obzira što je neizvjesno koliko će još novaca Maši biti potrebno za daljnje liječenje, obitelj Lučić i Zaklada Sierra su odlučili donirati 270.000 kn bolesnoj djeci

VIDEO

Za liječenje Maše Lučić ukupno je skupljeno 1,460.277,01 kn od kojih je 975.000 kuna uplaćeno kao polog za operaciju u Chicagu. Bolnica je obitelji Lučić vratila 357.181 kuna. Bez obzira na to što je neizvjesno koliko će još novaca Maši biti potrebno za daljnje liječenje, obitelj Lučić i Zaklada Sierra su odlučili donirati 270.000 kn bolesnoj djeci čije su se obitelji obratile zakladi za pomoć.

Roditelji Maše Lučić nedavno su pomogli i Eni Šarac. Eninoj obitelji je bolnica iz Bruxellesu u kojoj su joj u svibnju prošle godine uspješno odstranili veliki dio tumora, poslala novi račun za troškove operacije. Obitelj ga nije mogla platiti pa su roditelji Maše Lučić u suradnji sa Zakladom Sierra uplatili na račun briselske bolnice 7727,98 eura i time okončali agoniju koju danima proživljavaju Ena te njezini roditelji Biserka i Đuro. 

Mala Maša, podsjetimo, boluje od Arnold Chiarija. Bila joj je potrebna operacija u Americi. Pomogla je cijela Hrvatska i novac je skupljen te je Maša uspješno operirana u Chicagu. 

Nedavno je proslavila 5. rođendan. Taj rođendan za nju je bio sasvim drukčiji, bez nepodnošljivih bolova i pritiska u glavi, bez epileptičnih napadaja i vječnog umora koji ostavljaju za sobom. 

Na rođendan joj je došla i Ena Šarac, a Maša ju je dočekala kao najbolju prijateljicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.