To je to što me zanima!

'Ponijela me atmosfera i uopće se nisam željela suzdržavati'

Htjela sam biti čovjekom, pokazati kako svi volimo svoju domovinu i reprezentaciju, koliko smo ponosni na njih i koliki je to bio trenutak za Hrvatsku, rekla je predsjednica
Vidi originalni članak

Nisam mogla izdržati, a ne doći, bila je duga noć. Jutros nisam mogla spavati od uzbuđenja, pomiješanih osjećaja i ponosa i radosti, a malo i tuge što nismo pobijedili jer smo dosta bili bolji. To nam svi priznaju i predsjednik Macron. Falilo je malo sreće. Iznimno mi je drago što nas cijeli svijet doživljava ne čak kao moralne pobjednike, ali pobjednike koji su osvojili srca, rekla je u ponedjeljak predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na Trgu bana Jelačića za RTL. Rekla je i da ju je u nedjelju ponijela atmosfera na stadionu pa se nije mogla suzdržati.

- Htjela sam biti čovjekom, pokazati kako svi volimo svoju domovinu i reprezentaciju, koliko smo ponosni na njih i koliki je to bio trenutak za Hrvatsku, državu koja nije velika brojem ljudi i prostorom državnim, ali je ogroman u srcu i koja je napravila ogroman uspjeh - kazala je predsjednica i dodala da je još vrjednije to što su dečki donijeli zlato koje nosimo u srcima i što su nas uspjeli ujediniti u ljubavi i nacionalnom ponosu.

- To moramo nastojati razvijati i zadržati - rekla je Grabar Kitarović.  

Idi na 24sata

Komentari 220

  • luca007 17.07.2018.

    Unatoč jugo komentarima opet će biti izabrana za predsjednicu i opet će komunjare pljuvat

  • Lun@777 17.07.2018.

    Slika govori tisuću riječi. Macron drži pehar i kao da veli: Vrati mi moj zlatni pehar, mi smo ga osvojili, ne vi!

  • Lun@777 17.07.2018.

    Predsjednice, zašto imam osjećaj da se opravdavate za sve svoje gafove i bisere,kojih je bilo jako puno,i to riječima da vas je ponijela atmosfera, da ste bili euforični. Slažem se da smo svi zdušno navijali, da smo svi bili euforični, razdragani, ali vi ste na bini bila u ulozi Predsjednice države koja je osvojila srebro, niste bila tamo kao obična žena. Kako li je samo jadnog Macrona držala za ruku i izašla na teren, kao da su neki par,a ne dva predsjednika država, već se tu primjetilo neprimjerno ponašanje,a okladila bih se da je to bila njena inicijativa. Dobro ako je izljubila i izgrlila naše dečke, ne velim ništa, ali isto tako se "bacala" na leđa francuskim nogometašima grleći ih, pa onda začudo i sucima, no za mene je "točka na i" bila kada je zgrabila pehar i izljubila ga, kao da smo mi osvojili prvenstvo, kao da ide u naše ruke.Za to vrijeme je padala kiša i zamislite naša Predsjednica sva pokisla, dobila je zadnja kišobran. Čudno je to i neprimjereno da joj Macron ili Putin nisu ustupili svoj kišobran, ipak je ona žena i uz to Predsjednica države koja je osvojila srebro. No, možda im je već bilo dosta nje, prešla je granicu dobrog ukusa, te im eto dozlogrdilo njezino glumatanje i prenemaganje, pa je taj "propust s kišobranom" bio namjeran. Kako bilo da bilo, opet nam je pokazala da je jako narcisoidna osoba, koja je pokušala ukrasti show nogometašima. Preporuka savjetnicima: nađite joj dobrog PR stručnjaka za ubuduće i nabavite joj politički bonton.

Komentiraj...
Vidi sve komentare