To je to što me zanima!

'Ponovno ćemo biti nepristojni i hodati s braniteljima u Koloni'

'Nemamo granica u 'nepristojnosti', pa će 18. studenog postati državni praznik - Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, poručili su HDZ-ovci Milanoviću
Vidi originalni članak

Nakon što je SDP-ov predsjednički kandidat Zoran Milanović izjavio kako će položiti vijenac na Ovčari, no neće hodati u Koloni sjećanja jer, prema njegovim riječima, 'tamo naprosto nema mjesta za pristojne ljude', stigla je reakcija HDZ-a.

Na svojoj Facebook stranici HDZ-ovci su Zoranu 'Bijesnom' Milanoviću poručili kako će i ovog 18. studenog biti 'nepristojni' i koračati, zajedno s desetinama tisuća hrvatskih branitelja...

JEDINSTVENI Razum je prevladao: Jedna Kolona sjećanja u Vukovaru

- I ovog ćemo 18. studenog biti 'nepristojni' i koračati, zajedno s desetinama tisuća hrvatskih ljudi, u Koloni sjećanja. U mislima i molitvama sa svim žrtvama velikosrpske agresije, ali i ispunjeni ponosom na pobjedu u pravednome Domovinskom ratu i na hrabrost hrvatskih branitelja. Štoviše, nemamo granica u 'nepristojnosti', pa će 18. studenog postati državni praznik - Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata & Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje! Da se nikad ne zaboravi!

I reći ćemo Milanoviću i sličnima samo još jednu stvar - Zapamtite Vukovar - stoji na njihovoj Facebook stranici.

Podsjetimo, Milanović je novinarima prije par dana iznio svoju kraću analizu političke situacije u Vukovaru te dao naslutiti kako je HDZ kriv što on neće participirati u Koloni koja inače okuplja više desetaka tisuća ljudi.

DAN SJEĆANJA Kolona sjećanja: 30.000 ljudi odalo je počast gradu heroju

- Što je Vukovar? To su njegovi stanovnici, koji su izlazili na izbore i u dva navrata birali gradonačelnika iz redova SDP-a. Taj je čovjek bio zarobljenik u logorima u Srbiji, Penava nije, koliko znam. On će se obračunavati s Plenkovićem i na mimohodu na dan pada Vukovara, koji će HDZ opet pretvoriti u, da ne kažem kakav, pir. Tako da tamo naprosto nema mjesta za pristojne ljude. HDZ je sve potjerao, sve su rastjerali. To je dušmanski odnos prema tom danu - poručio je SDP-ov predsjednički kandidat.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • intellectus 04.11.2019.

    Ovakve izjave ne mogu se svrstati u grupu njegovih BISERA, ove su, prije bih rekao izjave frustriranog lika koji moli da ga neko spasi pada u provaliju, lika bez ikakve perspektive, nesigurnog što ga čeka te treba bar malo pozornosti. Loš igrač, nije ni za HNL, a kamo li za Bundesligu. NIŠTA, ama baš ništa od njega, totalno pogubljen.

  • neidemdalje 01.11.2019.

    Hdz je suodgovoran za masakr u vukovaru pa se moraju uklopiti u sivilo sjećanja da ih se ne proziva...

  • AmbrozStubički 31.10.2019.

    Zokiju kao i Kolindi nitko ne može naštetiti više od njih samih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare