To je to što me zanima!

Ponudili ženi (72) da joj iz kuće 'istjeraju vraga' pa je opljačkali

Policija iz Ivanca dovršila je kriminalističko istraživanje nad muškarcem starim 37 i ženom starosti 52 godine, te su podnijeli kaznenu prijavu varaždinskom Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje na krađu
Vidi originalni članak

Policija u svom priopćenju navodi kako sumnjaju da su 19. siječnja u Ivancu okrali ženu starosti 72 godine. Osumnjičena je došla u kuću 72 - godišnje žene i ponudila se da joj „istjera vraga iz kuće“. Lakovjerna žena je pristala i dala joj nekoliko stotina kuna i sišla u podrum kako bi „spasiteljici“ dala namirnice. Za to vrijeme je „istjerivačica“ izvadila iz ženinog novčanika više od tisuću kuna.

PRIJETIO BIVŠEM POLICAJCU Hrvatski serijski kradljivac buseva opet mora ići u zatvor

No, to lažnoj istjerivačici nije bilo dovoljno te se kroz nekoliko dana vratila do 72-godišnje žene u pratnji 37-godišnjeg muškarca. Oni su od lakovjerne žene zatražili dodatnih 5 tisuća kuna da joj, vjerojatno detaljno očiste kuću od vraga. Nakon što je pristala na prijedlog otišla je u njihovoj pratnji do grada kako bi na bankomatu podigla traženi iznos.

KOD RIJEKE Ukrao robu u vrijednosti od 190.000 kuna. Krao parfeme, bakrene žice, gume kamiona...

Na njezinu sreću nešto nije bilo u redu s karticom tako da nije mogla podignuti novac. Policija je o cijelom takozvanom slučaju zvanom „istjerivanje vraga“, jer se radi o krađi izvijestila odvjetništvo koje će lopovski dvojac istjerati pred lice pravde.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • x00x 02.02.2021.

    kazu da je novac zlo... tak da su ju oslohodili zla hahaha

  • Oblomir Gombalo 02.02.2021.

    Nije ona htjela da joj istjeraju zlo nego da joj utjeraju dobro ;)

  • jupi jak 02.02.2021.

    Ma vidi ti vraga ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare