News

Komentari 7

Ukrao robu u vrijednosti od 190.000 kuna. Krao parfeme, bakrene žice, gume kamiona...

Ukrao robu u vrijednosti od 190.000 kuna. Krao parfeme, bakrene žice, gume kamiona...

Prvo je sredinom kolovoza prošle godine na području Kantride u Rijeci, s više radnih strojeva prerezao i otuđio električne kablove u dužini nekoliko stotina metara, a zatim i nekoliko kolutova različitih bakrenih žica

Riječka je policija provela kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine, a po završetku istog muškarac je kazneno prijavljen za čak pet kaznenih djela imovinskog kriminaliteta. 

Naime, dotični je oštetio dvojicu hrvatskih državljana i tri tvrtke za  više od 190.000 kuna. Prvo je sredinom kolovoza prošle godine na području Kantride u Rijeci, s više radnih strojeva prerezao i otuđio električne kablove u dužini nekoliko stotina metara. Također, u listopadu prošle godine s gradilišta i iz kontejnera na Mlaci u Rijeci otuđio je i nekoliko kolutova različitih bakrenih žica  i predmeta od mesinga, ukupne težine oko dvije tone. Uz to, u Rijeci je iz trgovine trgovačkog centra na Škurinjama,  sredinom siječnja ove godine otuđio nekoliko parfema poznatih robnih marki. Dva kaznena djela od ukupno pet za koje se sumnjiči počinio je izvan Rijeke, i to sredinom listopada prošle godine na području Cernika gdje je otuđio više kamionskih guma s felgama, dok je prije nekoliko dana na području Kraljevice otuđio dio građevinske dizalice tzv. grajfer. 

Zbog svega navedenog kazneno je prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Najčitaniji članci