To je to što me zanima!

Pop se pogubio: I vjenčanje i sprovod zakazao je u isti sat

Na pokop je došao u zakazano vrijeme. Ožalošćenu rodbinu pratio je od groblja do crkve. Kad su stigli pred ulaz, gosti s vjenčanja već su počeli ispunjavati crkvu
Vidi originalni članak

Veseli svatovi i tužna povorka s pokojnikom sreli su se na ulazu u crkvu u srpskom selu Moravci. Pravoslavni svećenik se očito malo pogubio u rasporedu. Ipak, sve je uspio odraditi.

U isto vrijeme zakazao je misu za pokojnika i vjenčanje. Na pokop je došao u zakazano vrijeme. Ožalošćenu rodbinu pratio je od groblja do crkve. Kad su stigli pred ulaz, gosti s vjenčanja već su počeli ispunjavati redove u crkvi, objavio je Ljiški informativni servis na svojoj Facebook stranici. Kako nisu znali tko je na redu, povorka s pokojnikom stala je na ulazu i čekala sat vremena da svećenik odradi vjenčanje. Zbunjeni pop čak je pomislio i da angažira kolegu svećenika, ali odlučio je da može sam.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • ŽeljkoRebić 26.11.2012.

    Tja sam će on ,glupi pijani pop...

  • goldi12 26.11.2012.

    zabuna ili zaborav, to samo on zna, ipak je sve dobro prošlo...

  • marijanaaa 26.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare