To je to što me zanima!

Popis: Milorad Dodik i dalje je na "crnoj listi" Bijele kuće

Američki predsjednik produljio je za godinu dana sankcije onima koji ne poštuju Daytonski sporazum. Među onima koje američke vlasti i dalje smatraju prijetnjom je i umirovljeni general Ljubo Ćesić-Rojs
Vidi originalni članak

Činovi ekstremističkog nasilja i opstrukcijske aktivnosti i dalje predstavljaju izvanrednu prijetnju nacionalnoj sigurnosti i vanjskoj politici SAD-a, stoji u priopćenju Donalda Trumpa. Američki predsjednik produljio je za godinu dana sankcije onima koji ne poštuju Daytonski sporazum.

Među onima koje američke vlasti i dalje smatraju prijetnjom nacionalnoj sigurnosti je i umirovljeni general Hrvatske vojske Ljubo Ćesić-Rojs.

Na listi se, prenose mediji iz BiH, našao i čelnik Republike Srpske Milorad Dodik. Dodik je tako dospio na popis na kojem se nalaze Radovan Karadžić i drugi ratni zločinci.      

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Delija Novoroosija 23.06.2017.

    reče Isisova avijacija... tužno!

  • busdoznalud 23.06.2017.

    baš zanimljivo i sasvim primjereno "bizantincima", ne poštuje dayton tj isto ono što mu je zapravo i omogućilo stvaranje tzv "RS" na još uvijek okupiranom BIH teritoriju ali tek nakon etničkog čišćenja svih nesrba. možeš istjerat čovjeka iz sela...ali ga nitko neće pa je osuđen vratiti se u selo!

  • LjiljanaMilovanovic 22.06.2017.

    Milorad Dodoig i Ljubo Cesic Rojs e pravi borci isti ko jaje jajetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare