To je to što me zanima!

'Napile se ulice': Gajbe piva se rasule po cesti, vozač u šoku...

Nezgoda se dogodila na državnoj cesti u Velikoj Mučnoj u Koprivničko-križevačkoj županiji. Policija je rekla da su najvjerojatnije na kamionu popustile stranice, a onda se teret rasuo po sve tri trake po prometnici
Vidi originalni članak

Vozač je u šoku. Kamion je išao u smjeru Zagreba. Na uzbrdici mu se otvorila stranica na kamionu pa su mu ispale pune gajbe piva, rekla nam je čitateljica koja je u utorak u Velikoj Mučnoj, na prijevoju Bukvik na državnoj cesti u Koprivničko-križevačkoj županiji snimila prometnu nezgodu. Policija, dodala je, sve nadzire.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kolona je i u smjeru Koprivnice i u smjer u Križevaca, odnosno Zagreba. Čeka se netko da raščisti nered i pokupi gajbe koje nisu razbijene, a koje su ostale u kamionu - rekla nam je čitateljica. 

U Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj rekli su nam da su najvjerojatnije na kamionu popustile stranice, a onda se teret rasuo po sve tri trake po prometnici. 

- Promet je otežan i zasad se odvija jednim kolničkim trakom koji je raščišćen. Nitko nije ozlijeđen, a protiv vozača kamiona (67) zagrebačkih registracija podnijet će prekršajni prijedlog - rekli su nam u policiji. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Dalibor0704 30.03.2017.

    Nije im dosta "Vinska cesta"? Trebaju i jednu "Pivsku cestu"? Tako tužno....

  • 29.03.2017.

    Ma kakva piva ljudi, pa čovjeku 67 i još vozi šleper i radi!!! Jado Hrvatska!!!

  • lopovčina 29.03.2017.

    čudno da se uvijek prevrne šleper sa panom..ovo nije prvi put

Komentiraj...
Vidi sve komentare