To je to što me zanima!

Istrijan neslavni rekorder: Sa skoro četiri promila u krvi skrivio dvije prometne nesreće!

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, policija će protiv vozača podnijeti optužni prijedlog nadležnom sudu
Vidi originalni članak

Dvije prometne nesreće izazvao je u subotu poslijepodne 49 -godišnji vozač kojem je naknadnim obavljenim alkotestiranjem utvrđeno da je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola od čak 3,91 promila, izvijestila je u nedjelju istarska policija.  

TEŠKA NESREĆA Kod Palovca ukradenim autom sletjeli s ceste i udarili u stup

Vozač je u subotu oko 17.25 sati upravljao automobilom pulske registracijske oznake kojim je u Ulici Mate Vlašića udario u povišeni pješački otok i srušio prometni znak. Nakon što je izazvao prometnu nesreću, vozač se nije zaustavio, nego je nastavio vožnju. 

Zbog neprilagođene brzine kretanja u Ulici Gašpara Kalčića, kod kružnog raskrižja, izgubio je nadzor nad automobilom i oštetio dijelove montažnog kružnog toka, nakon čega je automobil zapeo u šljunak i zaustavio se.

SVE PRED OČIMA RODITELJA Užas u Rumunjskoj: Policijsko vozilo pregazilo jednogodišnjeg dječaka, poginuo je na mjestu

Kako javlja policija, obavljenim alkotestiranjem utvrđeno je da je vozač upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 3.91 promila te su ga policijski službenici uhitili i priveli u policijsku postaju. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, policija protiv vozača podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Springflowers 05.11.2023.

    I jel, se o takvome treba u Vijestima pisati??...! Neka poduzmu što treba, oduzeti mu vozačku i zatvoriti ga!!! Što gradjanstvo maltretirati s detaljima?!!...

  • floydri 05.11.2023.

    Oduzeti i auto, i dozvolu. Doživotno.

  • jamesbond7777 05.11.2023.

    Taj moze i do 8promila, trenira izgleda

Komentiraj...
Vidi sve komentare