To je to što me zanima!

Porscheom se zabio u kamion na autocesti kraj Lipovljana: Mladić (26) je teško ozlijeđen

Prolazio sam onuda, išao sam prema Kutini kada sam vidio da se dogodila prometna. Jako ga je udario. Rečeno mi je da je vozač završio u bolnici, rekao nam je čitatelj u četvrtak koji nam je poslao fotografije
Vidi originalni članak

Mladić (26) iz Srbije teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći u četvrtak na autocesti kraj Lipovljana u smjeru Zagreba. Policija je dojavu dobila u 15,40 sati te su odmah izašli na teren. 

- Prolazio sam onuda, išao sam prema Kutini kada sam vidio da se dogodila prometna. Jako ga je udario. Rečeno mi je da je vozač automobila završio u bolnici, rekao nam je čitatelj. 

Mladić se Porscheom zabio u kamion bosanskohercegovačkih registracija. Vozač je s teškim ozljedama prevezen u sisačku bolnicu i zadržan na liječenju, stoji u policijskom priopćenju. 

 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • b.b.b. dinamo 29.10.2020.

    Imaš sreće da je porsche...Ne bi sad pričal tu s nama da si bio u nekom drugom autu...I na kraju pusti mob iz ruke dok voziš...

  • PraznaSlama_1 25.10.2020.

    Kaj radi balavac sa porscheom?

  • B62 23.10.2020.

    Ne lupajte gluposti taj dečko je sam zaradio Porsche to je Nikola džigi Ninković bivši igrač Partizana trenutno nastupa za Askoli ,dok se ne informiše te nemojte da pričate svašta. Bogu hvala da je dobro prošao i želim mu brzo ozdravljenje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare