To je to što me zanima!

Poruka iz Zaboka koja slama srce: 'Da je ovdje bio semafor, Dorotea (16) bi još bila živa...'

Društvenim mrežama širi se fotografija s mjesta nesreće na kojem su stanovnici Zaboka ostavili lampione, cvijeće i plišance za djevojku koja je preminula nakon što ju je na zebri udario 58-godišnji vozač
Vidi originalni članak

Strašna tuga u Zaboku. Umrla je djevojka na koju je 19. lipnja na 'zebri' naletio 58-godišnji vozač. Bila je u teškom stanju, a preminula je nakon deset dana borbe u zagrebačkoj Klaićevoj bolnici.

Društvenim mrežama širi se fotografija s mjesta nesreće na kojem su stanovnici Zaboka ostavili lampione, cvijeće i plišance. 

Tu je i poruka: 'Da je na ovom mjestu postavljen semafor, Dorotea bi još uvijek bila živa...'

Policija je objavila kako je na Doroteu na pješačkom prijelazu naletio 58-godišnji vozač koji je skretao desno.

Djevojka je od udarca pala i udarila glavom u beton. Mnogi na društvenim mrežama upozoravaju na cestu gdje je stradala i ističu kako na njoj divljaju te da bi semafori donijeli sigurnost, vozačima i pješacima.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Splitski cvit 04.07.2023.

    Nažalost neki pješaci su stradali i na semaforu, ali je ipak manja mogućnost.

  • NJJF 03.07.2023.

    svako ima pravo na svoje mišljenje, no taj dio "poznaju" samo stanovnici Zaboka i oni koji tu često "putuju"...dakle, uzbrdica je...auti su često na pješačkom jer se stvori kolona....a prije toga je pruga i raskršće.....pješak ako želi priječi ne može radi auta...a kad krene jedan auto krenu svi...to znači da ni jedan auto neće proupustiti pješaka i da ga vidi...jer je pješački prijelaz na uzbrdici...SEMAFOR BI ITEKAKO DOBRO DOŠAO!!!!! prolazim svaki dan tim putem.....

  • 03.07.2023.

    Dođeš na zebru i pogledaš da li je sigurno prijeći cestu. Ako nije, pričekaš malo. Makneš mobitel, makneš slušalice, ne piješ kavu i ne ždereš sendvič nasred pješačkog prelaza. Ne žuriš kod grobara preko reda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare