To je to što me zanima!

Posada broda Privlaka spasila Filipinca: Izvukli su ga iz mora

Muškarac je zahvaljujući brzoj reakciji izvučen iz mora na sigurno bez težih ozljeda. U svojoj objavi, Tankerska plovidba zahvalila se hrabroj posadi
Vidi originalni članak

Muškarac je bio jednu nautičku milju dalje od broda, posada je odmah započela sa spašavanjem Filipinca koji se nalazio u velikoj opasnosti - stoji u njihovoj objavi na Linked Inu. 

Tankerska plovidba objavila je kako je posada njihovog broda Privlaka koji je plovio filipinskim vodama, spasila muškarca koji se utapao nedaleko od broda. Zahvalili su se svojoj posadi na hrabrosti i brzoj reakciji koju su pokazali spašavajući nesretnog muškarca. 

- U četvrtak rano popodne posada Tankerske primijetila je muškarca udaljenog jednu nautičku milju od njih i to u vodama u blizini General Santosa - Filipini. Započeli su odmah sa spašavanjem muškarca koji je naočigled bio u velikoj opasnosti. Zahvaljujući brzoj reakciji posade, muškarac je izvučen iz mora i izveden na sigurno bez težih ozljeda. Željeli bismo iskoristiti ovu priliku zahvaliti se našoj posadi na hrabrosti i požrtvovnosti u ovim teškim vremenima! - napisala je Tankerska na svom profilu na Linked In-u.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ajetodoo 24.05.2020.

    Izvuku čovjeka iz vode, i onda mu daju flašurinu vode ,da se udavi. Zar nitko nema flašu ruma?!

  • woaini 24.05.2020.

    bravo ljudi. svaka čast. Bez obzira gdje, kada, koga i kako spasili su ljudski život. 👍

  • 24.05.2020.

    Hrabrost? Požrtvovnost? Po mirnom moru?

Komentiraj...
Vidi sve komentare