To je to što me zanima!

Poskupjela su 85 posto: Svako jutro jedno jaje, u budžetu puno manje. A Uskrs je sve bliže...

Jaja su u godini dana poskupjela čak 85 posto, proizvođači kažu da uoči Uskrsa dizanja cijene ne bi trebalo biti, dosegnut je plafon. Toliko su skupa, da prodaja već pada. Hrvatska proizvodi dovoljno jaja za potrošnju
Vidi originalni članak

Jaja su u godini dana poskupjela 85 posto, potvrđuju nam i službeno u Ministarstvu poljoprivrede, dodajući kako novih poskupljenja uoči Uskrsa ne bi trebalo biti.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • Lamrak67 20.03.2023.

    Moram priznati da su strašna ova poskupljenja, a sve to zbog ratova -produžene politike velikih sila. Uopće me ne zanima tko ratuje, samo znamo da ratuju uvijek dvije strane, a narod trpi i iseljava sa svojih ognjišta.Ukrajna je bila žitnica i ratom su svi brodovi za izvoz žita blokirani, sjeverni plinovod je netko dignu u zrak, ali ne onaj tko je to gradio, i zato sad imamo veće cijene energenata i tako domino efekt. Jaja su zdravlje, a u narodu prozvane tri bijele "smrti" - šećer, brašno i sol... to može ići gore, ne troši se puno, ali jaja nikako.Zlatna koka, zlatna jaja ....itd to je blago

  • Luna777 20.03.2023.

    Umjesto šećera, trebalo bi zaštititi cijenu jaja. Kilo šećera ionako imam po dva mjeseca, a jaje se koristi skoro svakodnevno.

  • nnjmkd 20.03.2023.

    Barem kokoši nije teško hraniti, svježa voda, malo trave i nekakva smjesa. Dakle, ljudi u predgrađu i na selu ne bi trebali imati problema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare