To je to što me zanima!

Posljedica afere? Referada na Ekonomiji radi dvostruko dulje

Nije službeno potvrđeno da je odluka rezultat afere koja je potresla fakultet prošlog tjedna, kada su tri studentice suspendirane zbog kritiziranja referade na Facebooku
Vidi originalni članak

Četiri sata dnevno, umjesto dosadašnja dva, za studente od ponedjeljka radi referada na Ekonomskom fakultetu. Novo radno vrijeme je od 11.30 do 15.30 sati, javlja Večernji list.

Na fakultetu tvrde da je riječ o trajnoj odluci uprave koja je uvedena s ciljem poboljšanja usluge referade

Ipak, nije službeno potvrđeno da je odluka rezultat afere koja je potresla fakultet prošlog tjedna, kada su tri studentice suspendirane zbog kritiziranja referade na Facebooku. 

Na kraju je dekan interevenirao i studentice su prošle bez stegovnih mjera.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • IvieHill 16.12.2014.

    Tako treba cure! Zabiljezavati sve i u slucajevima kao sto je ovaj - javni proziv. Jer nista drugo ne pali. Arogancija ovog dekana u obrani ove mizerne refrade je bila famozna. Referada posluje radi studenata, studenti ne idu na faks radi referade. Dobro im jutro zelim!

  • Geronimo V 16.12.2014.

    Uhh do 15.30 sati ... to zaista mora boliti :))

  • cudak 1 16.12.2014.

    te žene su toliko bahate i bezobrazne treba im podjelit otkaze a imaju i podršku svojih šefova koje treba poterat jer za posao koji oni obavljaju vrlo su dobro plaćeno a ne obavljaju ga i sad kad se neko buni kažnjavaju ga

Komentiraj...
Vidi sve komentare