To je to što me zanima!

Poslušajte dramatične snimke: Jastreb traži pomoć Tuđmana

Razgovori su snimani nekoliko dana prije pada Vukovara. U njima Mile Dedaković Jastreb nailazi na nerazumijevanje, ignoriranje i ravnodušnost državnog vrha
Vidi originalni članak

Nakon što smo ekskluzivno objavili sramotno izvješće Manolićeve komisije, u kojem se za pad Vukovara proziva branitelje, donosimo transkripte telefonskih razgovora između prvog zapovjednika Vukovara Mile Dedakovića Jastreba te visokih državnih dužnosnika. Razgovori su snimani nekoliko dana prije pada Vukovara. U njima Dedaković očajnički traži pomoć predsjednika Tuđmana, ali nailazi na nerazumijevanje, ignoriranje i ravnodušnost državnog vrha te osoblja na Pantovčaku. 

Pročitajte transkript razgovora sa Tusom

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Prva Proleterska_1 16.12.2011.

    Ja nisam tog nebelosvetskoga jebivetra nikada nazivao drukćije nego Krivousti. Oćeš da ti objasnim moju ljubav prema njemu il mi vjeruješ na riječ.! Od 28.06 1991. g. jedna obićna izdajica, a to je ponovio i kod proboja gen.Gorinška i kod Vukovara , al su , kako mi je bilo sladko, pred Banja Lukom Amerikanci izdali njega. A kad se otvore arhivi 100.000 Hrvata , če dobiti živćani slom, a narednih milion če morati uzeti antidepresive. Za početak i navikavanje na ta strašna saznanja, mogli bi Domovinski rat početi prihvaćati pod imenom RATza BOSNU i sve če vam biti jasno i normalno.

  • Samo jA_7 11.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Camil_1 10.12.2011.

    Zna li itko koji li je modni mačak kreirao ovu odoru voljenom vođi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare