To je to što me zanima!

Poštar naručivao mobitele, dao lažne podatke: 'Izgubili su se'

Tijekom kriminalističkog istraživanja dio spomenutih predmeta je pronađen i vraćen vlasnicima,  a 32-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku
Vidi originalni članak

Riječka policija provela je kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom zbog počinjenja nekoliko kaznenih djela.
 
Muškarca sumnjiče da je u prosincu prošle 2019. te u siječnju ove godine, s ciljem ostvarenja  protupravne imovinske koristi, u osam navrata počinio kazneno djelo prijevare, pronevjere i povrede tajnosti pisama i drugih pošiljaka.

Naime, kao djelatnik tvrtke s područja Primorsko-goranske županije za dostavu pošiljaka, putem interneta je naručivao kupnju mobilnih uređaja i drugih predmeta, koristeći pritom lažne osobne podatke, a koje je po dostavi zadržavao za sebe. Potom je lažno opravdavajući nadređenima govorio kako su se pošiljke izgubile, a tvrtku je materijalno oštetio za više desetaka tisuća kuna. 

Tijekom kriminalističkog istraživanja dio spomenutih predmeta je pronađen i vraćen vlasnicima,  a 32-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mily 07.02.2020.

    E sad budeš vidio kako se provode hrvatski zakoni, kod tebe neće biti zastare

  • TNT2 07.02.2020.

    kako je sudstvo u ovakvim kokošarskim slučajevima brzo a Sanadera razvlačite već 10 godina po sudovima za Nadana se ništa ne zna ,za Horvatinčića da i ne pričam uglavnom sve političke i poznate imućne face se ne diraju i ne kažnjavaju a ovog poštara kao da je opljačkao državu stavili ste u novine i ekspresno predmet stigao prvi na sudsku raspravu !!!!

  • japanokinez 06.02.2020.

    Kakav glupan, šta je mogao očekivati kada mu pošiljke nestaju sa vlastitog rajona. Još bi zakomplicirao stvar da je naručivao na drugim rajonima pa maznuo drugom kolegi. Takvima se stavi klopka i padaju ko prezrela jabuka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare