To je to što me zanima!

Posudili novac za kaznu da bi majka izašla iz zatvora

Kristina Anđel provela je noć u zatvoru. Prijatelji su joj posudili 2000 kuna kako bi platila kaznu i mogla ići kući i biti s četvero djece
Vidi originalni članak

Kristina Anđel (36), samohrana majka četvero djece iz Varaždinskih Toplica, izašla je u petak ujutro iz zatvora. Noć je provela u zatvoru jer nije podmirila 2000 kuna kazne koju joj je sud dodijelio zbog nepoštivanja suda.
Trebala im je donijeti popis imovine, no kako su joj zbog tuđeg duga sve već oduzeli, rekla je da nema ništa osim četvero djece. Njen pokojni otac bio je jamac prijatelju za kredit, a ona je s kućom naslijedila i dug. Nije ga mogla vraćati pa je ostala bez kuće. Kaznu nije platila jer je 100 kuna veća od njene plaće pa je u četvrtak po nju došla policija. Socijalne radnice su se trebale pobrinuti za djecu i eventualno ih smjestiti u udomiteljske obitelji.
- Najstarija kći ima devetnaest godina i može paziti na mlađe sestre i brata - kazala je Kristina Anđel. Sa socijalnim radnicama je dogovorila da će djeca ostati doma i da one o tome ne trebaju brinuti.
Kristina je u petak ujutro izašla iz zatvora.
- Najmlađu kćer (7) su socijalne radnice odvele k ocu. Ja to nisam potpisala, nismo se tako dogovorile. Bio je to šok za dijete. Malena nije ujutro išla s bratom u školu kao obično, nego s druge strane mjesta. Ne volim da se djeci mijenja rutina - ogorčena je Kristina radom socijalne službe.
- I u četvrtak kada su došle vidjeti što će biti s djecom, dok sam ja u zatvoru, kazala sam da se bojim da ću ostati bez posla ako me nema 12 dana. Nisu mi rekle da će mi pomoći novčano ili naći drugi posao, nego da sam spretna pa ću si pronaći novi posao - dodala je.
Novac su posudili od prijatelja i platili kaznu. Kristina je izašla iz zatvora i presretna zagrlila djecu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • lenuška 29.11.2008.

    bez komentara što drugo reći,ni socijalne radnice a niti njihov nazovimo ga socijalni centar više nije što je nekad bio,djeca se uzimaju roditeljima koji se brinu o njima daju im bezgraničnu ljubav daju im sve,a pravda je slijepa zajedno sa tim istim socijalnim službama koja zatvara oči kada su u pitanju roditelji monstrumi,sve to smo i mi prošli a kome se danas može čovjek obratiti kad oko nas vlada bezvlašče

  • mimoza1972 29.11.2008.

    sto se moze drugo reci nego jadno..... jadna drzava...... sve je jadnoooooo.........

  • audrey 29.11.2008.

    Ove socijalne radnice su u kur.. najlakse je tako majku 4 djece zbog nepostivanja suda baciti u zatvor.....a one maloljetnike sto su ubili malog Klasnica,njih treba pustiti da u toplini svoga doma fino imaju dosta vremana da razrade taktiku koja ce ih odbraniti od moguceg zatvora!!! Sramota!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare